Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de două etaje, ridicat pe strada Soveja, chiar în coasta AJOFM Constanţa (document)

ro

06 May, 2019 00:00 3408 Marime text
Pe odinea de zi a Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care se va întruni în data de 8.05.2019, se află şi solicitarea investitorului Manu Monica de emitere a acordului privind consultarea publică a PUD-ului privind „Construire imobil S+P+2E - locuire şi birouri“.
Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, strada Soveja nr. 19A, chiar în coasta AJOFM Constanţa.
 
Obiectivul general al investiţiei constă în realizarea unul plan urbanistic de detaliu pentru zona studiată. Realizarea planului urbanistic de detaliu este necesară în vederea schimbării retragerilor minime laterale posterioare. Suprafaţa amplasamentului ce a generat PUD-ul este de 246 de metri. Pe amplasament nu există construcţii. În teritoriul din care face parte terenul ce a generat PUD-ul se află terenuri care aparţin domeniului public şi privat al Primăriei Constanţa, terenuri proprietate privată aparţinând persoanelor fizice şi juridice.
 
Adresa investiţiei este strada Soveja 19A. Vecinătăţile sunt reprezentate de zone rezidenţiale în regim individual (imobil P+2 etaje) şi colectiv (imobile cu regim de înălţime P+4 etaje). În zonă se mai află sediul AJOFM Constanţa. Terenul ce a generat iniţiativa întocmirii unui PUD aparţine proprietarei Monica Manu. Pe acest teren, pentru care a fost iniţiată elaborarea PUD-ului, se doreşte studierea oportunităţii ridicării unui imobil cu funcţiunea de locuinţă individuală şi birou pentru profesii liberale, în limita a 25% din suprafaţa construită, cu regim de înălţime S+P+2 etaje. Circulaţia în incinta studiată se va face pe un singur sens de mers, ce va face accesul auto în subsolul propus, unde vor fi amenajate 3 locuri de parcare. De asemenea, vor fi amenajate 123,8 mp de spaţii verzi, din care 73,8 mp - spaţii verzi la nivelul solului şi 50% - pe terasa circulabilă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la Primăria Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii