Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Riviera din Mamaia se primeneşte

ro

11 Apr, 2016 00:00 3479 Marime text
Recompartimentări interioare, amenajarea unităţilor de cazare, reamenajarea restaurantului şi a sălii de conferinţă, parcare auto in incinta proprie, terasă acoperită, dar şi construirea unei terase şi a unui loc de joacă pentru copii, toate vor fi executate la Complexul Riviera din Mamaia.
 
Lifi Tour SRL a solicitat şi a obţinut de la Primăria municipiului Constanţa, pe data de 8 aprilie, Certificatul de Urbanism nr. 1138. Potrivit actului emis de autoritatea publică locală, investitorul va executa următoarele lucrări: recompartimentări şi refuncţionalizări interioare, amenajare unităţi cazare etaj 14, reamenajare spaţiu restaurant şi săli de conferinţă fără modificări structurale, amenajare parcare auto în incinta proprie, închidere terasă acoperită, reamenajări exterioare, construire terasă şi loc de joacă pentru copii, anvelopare termică faţadă şi amplasare firmă, conform contractului de închiriere 35/31.03.2014.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Lifi Tour SRL a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în oraşul Băile Olăneşti, aleea Trandafirilor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este deţinut de asociatul unic Gheorghe Baicu, născut în 1958, la Băile Olăneşti, Vâlcea. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii