Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel cu cinci etaje în Eforie Nord. Nu se impune evaluarea impactului asupra mediului, spune APM (DOCUMENT)

ro

27 Mar, 2023 15:11 1629 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • În Secțiunea Document puteți consulta decizia APM Constanța, cu detalii despre proiect.
Nu se impune efectuarea evualării impactului asupra mediului pentru proiectul privind hotelul cu cinci etaje pe care compania BSC Stefy & Costy SRL intenționează să îl ridice în Eforie Nord, zona Băi Reci.
 
Acesta este răspunsul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, care a motivat, printre altele, că „proiectul nu intră sub incidenţa art. 28 din O.U.G. nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare“.
 
Motivarea completă a deciziei APM Constanța poate fi accesată în Secțiunea Document.
 
În Speță, este vizat proiectul „Construire hotel –apartament S+P+5E și împrejmuire teren, propus a fi amplasat în Oras Eforie, localitatea Eforie Nord, zona Băi Reci,  județul Constanța“, care, potrivit APM Constnața, „nu se supune evaluării impactului asupra mediului“.
 
Astfel, prin proiect se propune realizarea unui imobil cu regim de înălțime de S+P+5E, cu funcțiunea de apartamente în regim hotelier la etajele 1-5, parcare auto, precum și împrejmuirea terenului.
 
Despre BSC Stefy & Costy SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 27 martie 2023, societatea BSC Stefy & Costy a fost înființată în 2014 și are sediul social în Poiana, comuna Ovidiu, având ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
Asociați sunt Zoe Agiu și Ștefan Boiu, ultimul fiind și administratorul firmei.
 
Cei doi figurează și în Elegant – Select Residence SRL Constanța, în timp ce numele Zoei Agiu mai apare și în AMG Oțel Bteon  și Myzo Residence SRL.
 
Pentru a reveni la BSC Stefy & Costy SRL, în 2021 societatea a avut doi angajați, profit peste 2,5 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 4,39 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta decizia APM Constanța, cu detalii despre proiect.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii