Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hostel nou în Vama Veche! Patronii dețin unul dintre cele mai cunoscute cluburi din stațiune

ro

06 Dec, 2022 12:34 1704 Marime text
Imagine din Vama veche, foto: ZIUA de Constanța Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de o firmă din Capitală, în Vama Veche.

Mai precis mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „CONSTRUIRE ANSAMBLU CLADIRI CU DESTINATIA DE HOSTEL”, amplasat in Judetul Constanta, Comuna Limanu, Satul Vama Veche, Parcela A 467/3/2/12.

Titular este SOSA&SOSA SRL, cu sediul in  Municipiul Bucuresti, sector 2, str. cpt. Constantin Merisescu, nr. 38.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.12.2022

Amintim că în decembrie 2018, SC Sosa & Sosa SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru extinderea şi modernizarea structurii de agrement public cu program prelungit, situată în Vama Veche. Astfel, extinderea are în vedere dezvoltarea turistică a zonei din sudul litoralului. La adresa din satul Vama Veche, strada Falezei f.n., nr. cad. 109658, pe terenul în suprafaţă de 1.500 mp, unde există o construcţie ridicată anterior, ce are tot funcţiunea de agrement public - preparare şi servire băuturi-bar, în suprafaţă de 177 mp, şi o fostă septică C2 în suprafaţă de 3.00 mp, se doreşte modernizarea construcţiei existente şi extinderea acesteia prin realizarea unor zone de preparare pizza, fast-food şi băuturi şi servirea acestora cu program prelungit, precum şi transformarea zonei de fosă septică în grup sanitar legat la apă şi canalizare. În acest sems se vor amplasa 7 module metalice cu dimensiunile de 6.00 x 2.45 m - 5 bucăţi, 12.00 m x 2.45 m - 2 bucăţi, care vor avea funcţiunile de zonă preparare şi servire pizza, zona de preparare şi servire fast-food, zona de preparare şi servire băuturi şi depozitări. De asemenea, se vor construi un vestiar, un duş şi un grup sanitar din materiale uşoare.

Despre SC Sosa & Sosa SRL


Societatea are sediul social în București, pe strada cpt. Constantin Merisescu, fiind înființată în anul 2002. Andrei Manuel și Raluca Șoșa sunt asociați în firmă cu cote egale, Andrei Manuel Șoșa având și calitate de administrator al companiei. Cu 72 de angajați raportați în 2021, firma a declarat o cifră de afaceri de peste 13,8 milioane lei, cu un profit de peste 3 milioane lei.

Andrei Manuel Șoșa apare și în companiile Expirat Club SRL, Ralso Limited SRL, pe când Raluca Șoșa apare în Ralso Services SRL, Expirat Club SRL, Ralso Limited SRL și Creative M Studio Production SRL.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii