Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hală pentru depozitare şi producţie, la Agigea. Bio Tech SRL a solicitat acord de mediu

ro

15 Dec, 2017 00:00 1962 Marime text
Bio Tech SRL Constanţa a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a obiectivului „Construire hală depozitare şi producţie, inclusiv birouri interioare“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Obiectivul de investiţii „Construire hală depozitare şi producţie, inclusiv birouri interioare, hală pe structură metalică, pereţi panouri sandwich“ va fi amplasat în intravilanul comunei Agigea, zona 3 - Cămine Sanatoriu Osteoarticular, lot S 9/2. Terenul este situat în intravilanul comunei Agigea, este viran, parţial ocupat de construcţie dazafectată. Destinaţia terenului stabilitǎ prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, conform Certificatului de urbanism nr. 415/16.08.2017, este de curţi-construcţii.
 
Suprafaţa de teren pe care se doreşte a se ridica construcţia este mărginită la nord de teren aparţinând Primăriei Agigea - teren viran, la est de SC Util Construct 2003 SA - teren viran, dezafectat, la sud - alee de acces Sanatoriul Osteoarticular Agigea, la vest de SC Romprest Construct General SA - de asemenea teren viran. Terenul pe care se va construi şi terenurile adiacente sunt virane, dezafectate, neamanajate şi neîngrijite. Pe terenul prezentat se propun următoarele: amplasarea unei hale realizate din structură metalică ultra-uşoară, împrejmuire proprietate, amenajare parcare autovehicule proprii, amenajare spaţii verzi. Construcţia va fi amplasată în zona vestică, la circa 2 metri de limita de proprietate dinspre SC Romprest Util General SA lot 1 şi la circa 3,50 metri faţă de aleea de acces spre Cămine Sanatoriu Osteoarticular Agigea dinspre latura de sud. Hala în discuţie va fi o construcţie parter de dimensiuni 38,20/10,40/4,50 metri, ce va fi compartimentată în zonă de birouri, zonă de producţie şi depozitare. 

Bio Tech SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2004, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Mircea Marian Bratu, născut pe 21.02.1962, în Peştera, este asociat unic şi administrator. Bio Tech SRL execută lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii