Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:44 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la activităţi de interpretare artistică, la imobiliare George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, ridică un imobil de patru etaje

ro

30 Aug, 2017 00:00 1757 Marime text
În vederea obţinerii acordului de mediu, societatea Gudy Optim Solution SRL, deţinută de George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul privind construirea unui imobil P+4E - locuinţe colective, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, parcela VN 280 - lot a1/13.
 
Terenul are o suprafaţă de 418 mp. Clădirea va avea o suprafaţă construită de 241,15 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 876,82 mp şi va găzdui 12 unităţi locative.
 
Proiectul a fost întocmit pe baza temei-cadru elaborate de beneficiar, dar ţinând cont de particularităţile terenului din punctul de vedere al vecinătăţilor, al orientării faţă de punctele cardinale, al însoririi şi iluminării, al condiţiilor stabilite prin documentaţiile de urbanism în ceea ce priveşte regimul de aliniere şi de înălţime, al asigurării numărului de locuri necesare pentru parcări, al condiţiilor impuse prin certificatul de urbanism şi, nu în ultimul rând, din punctul vedere al volumelor, al aspectului arhitectural şi al finisajelor propuse.
 
În urma studierii temei de proiectare şi a condiţiilor din teren, se propune realizarea unei clădiri în regim de înălţime de P+4E cu terasă necirculabilă. Sistemul constructiv va fi alcătuit din cadre de beton armat pentru suprastructură şi fundaţii continue de beton aşezate pe un pat de piatră pentru fundaţie. Legătura între parter şi etaje se propune a se realiza prin intermediul unei scări interioare realizată din beton. Scara va face legătura între toate nivelurile dintre parter şi etajele 1, 2, 3 şi 4. Accesul auto şi pietonal la teren se propune a se realiza din strada Oslo.
 
Oportunitatea investiţiei este argumentată prin documentaţia de certificat de urbanism aprobată şi presupune construirea unui imobil cu destinaţia locuinţe colective. Amplasamentul se află în Constanţa, la nord-est A1/12, la nord-vest A1/12, la sud-est lot A1/14 şi sud-vest A2, strada Oslo, proiectat conform PUZ sau identificat prin planul de situaţie, cadastral. Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietate a beneficiarului şi este în prezent liber de construcţii.

Gudy Optim Solution SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înmatriculată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. George Chendru, născut pe 8.07.1975, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi de interpretare artistică (spectacole).
 
George Chendru este membru fondator al formaţiei Pindu, înfiinţată în anul 1989 alături de Gigi Sima, Nicu Sifiringa, Nicu Caraiola şi Nicu Jurca.

Ti-a placut articolul?

Comentarii