Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frații Micula, demersuri pentru investiția de la Hotel Național din Mamaia (DOCUMENT)

ro

24 May, 2022 00:00 914 Marime text
  • Suprafața amplasamentului ce a generat PUZ este de 2.970 mp și este la restaurant Național, în stațiunea Mamaia
 
Frații Micula continuă demersurile pentru invesiția pe care doresc să o realizeze în Mamaia. La Agenția pentru Protecția Mediului au depus memoriul de prezentare pentru eliberarea PUZ privind construire imobil P+10 etaje având funcțiunea de hotel cu servicii conexe și imobil S+P+5etaje având funcțiunea de parcare supraterană.
 
Suprafața amplasamentului ce a generat PUZ este de 2.970 mp și este la restaurant Național, în stațiunea Mamaia. Terenul ce a generat PUZ este ocupat de restaurantul menționat, construcție care în prezent nu se mai adaptează cerințelor funcționale și estetice ale zonei. Zona studiată nu are spații verzi amenajate corespunzător, zone de agrement publice pentru copii și adulți, nici locuri de parcare delimitate și semnalizate.
 
 

Despre Patria 2001 SA

 
Patria 2001 SA a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Oradea, strada Teatrului. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Acționari în firmă sunt Ioan Micula, cu 98,34%, Legume Fructe Militari SA, cu 1,24% și alți acționari persoane fizice și juridice – 0,42%. În consiliul de administrație se numără Dorin Ioan Micula, Emilia Lenuța Oros, Lucian Tomulescu. Cenzori sunt Teodora Mariana Uivaroșan, Mihaela Ancuța Soponar, Adriana Pop.
 
Conform confidas.ro, Dorin Ioan Micula se mai află în firmele Cintyq Mobilier SRL, Scandic Distilleries SA, Solid Impact SRL și Universal Rent SRL. Ioan Micula este în firmele Ardealul Stei SRL, Cretinvest SRL, Clas Media SRL, Drinks Prod SRL, Intermark SRL, Juhanino SRL, Multipack SRL, Roswed Prod SRL, Starmill SRL, Suedro Prod SRL, Tertimoto SRL, Tonical Trading SRL, Transilvania General Importexport SRL, Turist Center SRL, West Leasing SRL, World Brands Production SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Frații Micula, PUZ pentru reglementarea zonei din perimetrul hotelului și restaurantului Național pe care le dețin în stațiunea Mamaia(documente)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii