Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:13 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele Simonei Halep investeşte la Năvodari! Construieşte un bloc de cinci etaje

ro

22 Sep, 2016 00:00 3335 Marime text
Oraşul Năvodari este în continuă dezvoltare, aşa că tot mai mulţi investitori aleg să îşi construiască imobile de locuinţe, hoteluri sau spaţii comerciale, mai ales pe coasta Mării Negre, în zona Mamaia Nord. Recent, societatea New Concept Building SRL, titulară a proiectului „Construire imobil locuinţe colective P+5E+ET terasă circulabilă şi spaţiu comercial la parter“, propus a se realiza în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Loturs, lot 2/8, judeţul Constanţa, a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa. APM a stabilit că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, precum şi pe site-ul apmct.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta observaţii cu privire la proiectul deciziei de încadrare în termen de cinci zile de la data publicării anunţului.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma New Concept Building SRL a fost înregistrată în luna mai a acestui an, are sediul social în municipiul Constanţa şi un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat în 20 de părţi sociale de 10 lei fiecare. Asociaţi în cadrul societăţii sunt Nicolae Halep, născut în 1986, şi Iancu Cartuna, născut în 1986, ambii îndeplinind şi funcţia de administratori ai societăţii. Potrivit codificării, societatea se ocupă cu dezvoltarea (promovarea) imobiliară.
 
Nicolae Halep este fratele bine-cunoscutei jucătoare de tenis Simona Halep. Conform datelor de la Registrul Comerţului, acesta este asociat în mai multe societăţi. Astfel, el face parte din două PFA-uri, înregistrate în judeţele Constanţa şi Tulcea, dar şi în societăţile New Concept Building SRL şi New Concept Imob SRL, toate fiind în funcţiune în prezent.
 
La rândul său, Iancu Cartuna este asociat la două societăţi comerciale, arată Registrul Comerţului. Astfel, acesta figurează în datele societăţii Iantheo Service SRL şi New Concept Building SRL, ambele fiind în activitate.
 
Citeşte şi
Luminiţa şi Nicolae Halep, superbi. Cumnata Simonei Halep este fata lui Iorghi Nicolae, de la formaţia Kavalla (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii