Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma unuia dintre cei mai bogați constănțeni desființează construcțiile de pe un teren din Năvodari. Iată despre ce este vorba!

ro

10 Dec, 2019 00:00 5155 Marime text

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Desființarea tuturor construcțiilor existente de pe teren”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul. Mamaia Nord, lot 2/1, CF 115049, județul Constanța, titular Grup Petrol Marin SA, cu sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanța.


Grup Petrol Marin SA a luat ființă în anul 1995, având sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanța. Capitalul social este de 2.254.010,4 lei. Asociați în firmă sunt Ionel Antonaru, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 15,121%, și Florin Cârstocea, cu o cotă de participare de 83,805%, dar și alți acționari PF, în număr de 7, care însumează o cotă de participare de 1,074%. Daniel Ioan Cârstocea este președintele consiliului de administrație, vicepreședinte este Florin Cârstocea, Carmen Mihaela Ionescu are rol de membru în CA. Cenzor este Ana Consulting&Audit SRL, reprezentat prin Ana Ocunschi.


Conform Registrului Comerțului, cifra de afaceri este de 21.530.802 lei, pe când numărul de salariați este de 134 de persoane, iar profitul este de 345.307 lei.


În 2018, Florin Cârstocea ocupa poziţia 103 în topul Capital, cu o avere estimată de 58-60 de milioane de euro, investiţiile principale fiind în domeniul industriei petroliere şi turism. Cea mai cunoscută afacere este Rig Service SA, angajaţii lucrând pe platformele de producţie şi foraj din Marea Neagră şi Golful Persic. Florin Cârstocea deţinea la vremea respectivă hotelul Central din Mamaia şi un camping în aceeaşi staţiune.


Florin Cârstocea apare în conducerea următoarelor firme: Clean Power Developments SRL, Grup Petrol Marin SA, Hotel Central SA, Markov Centru de Insănătoşire SRL, Neptun Yacht SRL, New Eolic Investments SRL, Petrogrup SRL, Petroserv SA, Rig Service SA, Romargo Prod SRL, Sadon SRL, World Class Project SRL.


Citește și:

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii