Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:33 29 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Beciu, care deţine imobilul închiriat de SPIT Constanţa, investeşte într-un imobil de patru etaje

ro

28 Aug, 2019 00:00 7244 Marime text

Familia Beciu, care deţine imobilul închiriat de SPIT Constanţa, intenţionează să ridice un imobil de patru etaje, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa. Complex Eden SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un proiect care vizează ridicarea unui hotel de patru etaje pe bulevardul Mamaia.  

Mai exact, este vorba despre proiectul „Construire imobil S+P+4 etaje - apartamente şi alimentaţie publică la parter, organizare de şantier şi împrejmuire teren“, propus a fi amenajat pe bulevardul Mamaia nr. 347.

Complex Eden SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, Complex Eden SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 800 de lei, integral vărsat, este compus din 80 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Beciu Marina şi Beciu Iani, fiecare cu 50% din capitalul social. Beciu Marina este administratorul firmei care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În anul fiscal 2017, societatea cu 6 salariaţi a declarat un profit de 286.681 lei şi o cifră de afaceri de 596.850 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 770.205 lei şi un profit de 75.195 lei. Reamintim că, la momentul înfiinţării, anul 2017, societatea îi avea ca şi asociaţi pe Neculai Beciu şi Iani Beciu.

Neculai Beciu este asociat şi în Eden SRL, societatea care deţine imobilul de pe bulevardul Tomis în care, recent, s-a mutat cu chirie SPIT Constanţa. Cit

Citeşte şi:

Noi spaţii engros pe Aurel Vlaicu! Hala deţinută de firma Eden SRL îşi va schimba funcţionalitatea

Pe un fost teren al RAEDPP-ului vândut lui Marius Tărcatu Imobilul ridicat de Eden SRL pe Tomis va suferi noi recompartimentări

Pentru 18.000 de euro pe lună Cum a ajuns SPIT Constanţa chiriaş la Eden SRL în clădirea ridicată pe terenul vândut de RAEDPP (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii