Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elaborare PUZ Blocuri de până la 12 etaje. Ce doresc mai mulţi investitori să realizeze în Mamaia Nord (document)

ro

09 Apr, 2019 00:00 3058 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus un memoriu de prezentare de către Viaconsavis SRL, Iancu şi Elena Bacula şi Aurica Vasilică, pentru elaborare PUZ în vederea modificării reglementărilor urbanistice pentru terenul delimitat de bulevardul Mamaia Nord la est şi strada Vacanţei la nord, vest şi sud.
 
Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (CUT), procentul de ocupare a terenului (POT), retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei.
 
Terenul studiat, în suprafaţă de aprox. 66.700 mp, este amplasat în partea de sud-est a intravilanului oraşului Năvodari, între Canalul Poarta Albă Midia-Năvodari la vest şi bulevardul Mamaia Nord la est, vizavi de Tabăra de Copii Năvodari. Pentru acest teren se propun accente pe înălţime de până la P+12 etaje. Procentul de ocupare poate ajunge la maximum 35%, cu posibilitatea acoperirii restului de teren de până la 50% cu clădiri cu regim maxim de înălţime P+3 etaje.
 
Pe teren, beneficiarul doreşte realizarea unui PUZ pentru a schimba reglementările zonei. Zona podului lângă care este amplasată zona studiată serveşte ca poartă de intrare/obiect semnal în zona turistică a oraşului Năvodari. Prin amenajările propuse în PUZ - funcţiuni de interes economic şi de servicii - se va sublinia caracterul important al zonei şi valenţa turistică spre care se dezvoltă oraşul.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii