Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecom Auto Global SRL și Baltaru Cristian Mihai au depus solicitare de emitere de acord de mediu pentru o construcție în Ovidiu

ro

10 May, 2023 16:18 1372 Marime text


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire 4 locuințe cuplate P+1e+M – investitor Baltaru Cristian Mihai, Construire imobil P+1e+M, spațiu comercial la parter, spațiu birouri la etaj și locuință de serviciu la mansardă – investitor Ecom Auto Global SRL, propus a fi amplasat în oraș Ovidiu, str. Variantei nr. 19, jud. Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - mun. Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la domiciliul: Baltaru Cristian – Mihai, Baltaru Anca Bogdana, respectiv sediul Ecom Auto Global SRL, în oraș Ovidiu, str. E, nr. 96B, jud. Constanța.
 
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
 
Anunțul a fost afișat pe site-ul APM Constanța în data de 8 mai 2023.
 
 

Despre Ecom Auto Global SRL

 
Potrivit confidas, compania are sediul social în orașul Ovidiu, județul Constanța, pe strada E nr. 96B, are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule și a fost înființată pe 9 octombrie 2017.
 
Pe Confidas se arată că Ecom Auto Global SRL nu are contracte de achiziție publică parafate.
 
 
În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 4.147.861 de lei, un profit net egal cu 246.638 de lei și patru angajați.
 
 
Firma a raportat în 2020 o cifră de afaceri egală cu 1.908.963 de lei, un profit net egal cu 106.753 de lei și trei salariați.
 
 
Asociat unic al firmei este Anca-Bogdana Baltaru, cu 200 de lei contribuție, conform confidas.
 
 
Ea a mai figurat în companiile Baltaru Anca-Bogdana Întreprindere Individuală și GKW Fenster SRL, ambele radiate în prezent.
 
 
Anca-Bogdana Baltaru este și administrator în Ecom Auto Global SRL.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:
Westhouse Group SRL vrea să construiască mai multe case la Ovidiu (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii