Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a evacuat o familie în prag de iarnă Al Stom Company, interesată de investiţii pe strada Arhiepiscopiei

ro

16 Apr, 2016 00:00 3715 Marime text

După ce, în noiembrie anul trecut, familia care locuia în imobilul de pe strada Arhiepiscopiei nr. 17 a fost evacuată de proprietara clădirii, firma Al Stom Company, iată că acum societatea se pregăteşte să facă intervenţii pe proprietatea sa.
 
Al Stom Company a obţinut, vineri, certificat de urbanism de informare pentru adresa Arhiepiscopiei 17. Certificatul conţine doar date cu privire la restricţiile zonei în care se va construi (conform PUG). Aşadar, se prea poate ca firma să înceapă construcţia unui nou proiect la această adresă.
 
Amintim că Al Stom Company a obţinut în instanţă evacuarea familiei Tagariciu din locuinţa de pe strada Arhiepiscopiei nr. 17. În luna noiembrie a anului trecut, când evacuarea cu pricina a avut loc, s-a iscat un scandal de proporţii în momentul în care jandarmii şi poliţiştii au acţionat în forţă pentru a elibera imobilul. Totul a pornit când cinci membri ai unei familii au ameninţat că se vor arunca în aer deschizând butelia de gaz în situaţia în care vor fi evacuaţi din casa în care locuiau. Pentru a nu fi evacuat, un bătrân de 70 de ani şi-a legat picioarele cu lanţuri închise cu lacăt de un calorifer. La faţa locului au ajuns şi pompierii militari din cadrul ISU „Dobrogea“, dar şi o ambulanţă, iar poliţiştii au asigurat zona. Chiriaşii, adică familia Tagariciu, şi-ar fi dorit ca proprietarul casei să-i mai lase să stea în imobil cel puţin până la primăvară. Într-un final, oamenii s-au calmat, iar executorul judecătoresc a intrat să facă inventarul proprietăţii.
 
Citeşte şi
 
 Retrocedare cu cântec, pe strada Arhiepiscopiei din Constanţa (galerie foto+video)

Despre Al Stom Company
 
Potrivit datelor la zi de la Registrul Comerţului, Al Stom Company a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Siretului. Firma are un capital social subscris de 100.000 de lei. Asociatul unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide“, este Alexandru Papadumitru, născut pe 26.11.1973, în Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Madalina 12 Aug, 2016 13:30 Da spuneti si de bonurile si salariile angajatiilor care nu leau dat de un año respectivo cinco luni