Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Papadumitru a câștigat prin firma soției contractul de extindere a sistemului de canalizare din Hârșova (DOCUMENTE)

ro

20 Aug, 2022 00:00 4181 Marime text
  • Primăria Hârșova a atribuit un contract de extindere sistem de canalizare în valoare de 10.710.147.55 lei
  • Câștigătoare este societatea Omni Construct Logistic SRL din Constanța
  • Asociat unic și administrator este Oana Papadumitru, care mai deține 95% din European Lighting Company SRL. Femeia a mai avut și jumătate din compania Oil Petroleum SRL, între timp radiate
  • Oana este soția omul de afaceri Alexandru Papadumitru care a controlat Al Stom Company SRL, una dintre societăţile constănţene cu tradiţie la capitolul achiziţii publice, în prezent aflată în insolvență
  • Potrivit www.confidas.ro, compania încheiat 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 64.658.687,01 lei
  • Printre clienți Primăria Eforie sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA
 

 
 
Primăria Hârșova a atribuit un contract de extindere sistem de canalizare în valoare de 10710147.55 lei.

Câștigătoare este societatea Omni Construct Logistic SRL din Constanța.

Lucrările ce fac obiectul acestei investiții, vor asigura extinderea rețelelor de canalizare în orașul Hârșova, realizarea rețelelor de canalizare și bazin vidanjabil în Ferma 1 și realizarea sistemului centralizat de canalizare și bazin vidanjabil în satul aparținător, Vadu Oii.

Termenul maxim de realizare a contractului este de 6 luni iar perioada de garanție a lucrărilor de minim 3 ani.
 
 
Omni Construct Logistic SRL
 
Compania are sediul social în Constanța pe strada Siretului nr.1.

Obiectul de activitate sunt vânzări și închirieri de utilaje destinate lucrărilor de construcții.

Înființată în 2013, pentru 2021 a raportat o cifră de afaceri de 19.606.434 lei și un profit net de 4.332.585 lei la 47 de angajați. Compania a raportat și datorii de 1.840.534 lei.

Asociat unic și administrator este Oana Papadumitru, care mai deține 95% din European Lighting Company SRL. Femeia a mai avut și jumătate din compania Oil Petroleum SRL, între timp radiate. Oana este soția omul de afaceri Alexandru Papadumitru care a controlat Al Stom Company SRL, una dintre societăţile constănţene cu tradiţie la capitolul achiziţii publice, în prezent aflată în insolvență. Compania a câștigat contracte de sute de milioane de lei până în 2017, an în care au început problemele și când creditorii i-au cerut falimentul iar ANAF a demarat licitaţii pentru valorificarea bunurilor ce aparţin societăţii.

Totodată, Papadumitru a fost trimis în judecată de procurori la Tribunalul Bihor, fiind acuzat de obținerea ilegală de fonduri în dauna Companiei Naționale de Investiții (CNI) care s-a constituit parte civilă. Procesul nu s-a încheiat.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania încheiat 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 64.658.687,01 lei.

Printre clienți Primăria Eforie sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA.

Pe 15 iulie 2021, a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția obiectivului „Extinderea la 4 benzi a drumului de circulație existent între Poarta 10 bis și Poarta 10”, în Portul Constanța, investiție finanțată din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
 
Contractul a fost atribuit, în urma unei proceduri de licitație deschisă, asocierii SC Acvatot SRL & SC Omni Construct Logistic SRL & SC Sirius Proiectare Studii SRL & SC Dimex -2000 Company SRL.
 
Primăria Eforie a atribuit pe 29 decembrie 2020 un contract pentru extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale din oraș, în urma unei proceduri simplificate de achiziție inițiate pe 24 septembrie 2020.
 
Potrivit documentației de atribuire, ”lucrările ce urmează a fi proiectate și executate vizează extinderea alimentării cu gaze naturale a străzilor din localitățile Eforie Sud și Eforie Nord, care se va realiza din conductele existente de medie presiune administrată de operator Distrigaz Sud Rețele București, conform soluțiilor aprobate de către acesta”.

Câștigătoare a fost desemnată asocierea condusă de Acvatot SRL București - Omni Construct Logistic SRL Constanța - BID Division Consulting SRL București - Petroconst SA Constanța - Sirius Proiectare Studii SRL București. Asocierea a primit lucrările 9.440.657,87 lei, fără TVA.
 
Acvatot SRL și Omni Construct Logistic SRL, au mai câștigat și contractul din 2019 prin care au început lucrările de realizare a rețelei de gaze din Eforie.

Omni Construct Logistic SRL a mai avut contracte și cu două comune din județul Vrancea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Hârșova O firmă din București livrează echipamente medicale de protecție pentru Școala Gimnazială nr. 1 și Grădinița Tic-Pitic (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii