Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi cetăţeni străini ridică un imobil de locuinţe în Costineşti. Unde va fi amplasat (document)

ro

06 Dec, 2018 00:00 1815 Marime text
Doi investitori, Gao Baofeng şi Li Huiyu, urmează să ridice un bloc cu locuinţe colective în comuna Costineşti, judeţul Constanţa. Au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare a proiectului în vederea obţinerii acordului de mediu în acest sens.
Astfel, cei doi investitori doresc construcţia imobilului pe strada Pescăruşului nr. 11 din comuna de pe litoral. Terenul pe care se va construi imobilul se află în proprietatea beneficiarului şi are o suprafaţă de 1.590 mp, cu lungime front de 27,54 m la strada Pescăruşului. Se propune construirea unui imobil cu destinaţie de locuinţe colective, cu regim de înălţime P+3E, pentru care s-a emis Certificatul de Urbanism cu nr. 571 din 15.10.2018 de către Primăria Costineşti. La fiecare nivel vor fi două apartamente din care unul cu o cameră şi unul cu două camere.
Conform HCJC 152/22.05.2013 privind stabilirea suprafeţelor minime de spaţii verzi şi a numărului minim de arbuşti, arbori, plante decorative şi flori aferente construcţiilor realizate pe teritoriul administrativ al judeţului Constanta, pentru construcţii - blocuri de locuinţe, trebuiesc prevăzute spaţii verzi în suprafaţă de minim 30% din suprafaţa terenului.
Astfel, se prevăd spaţii verzi în suprafaţă de 481,81 mp, rezultând un procent de 30,30% spaţii verzi din suprafaţa terenului.
Pe suprafaţa spaţiului verde se va amenaja o grădină unde se vor regăsi atât plante care să acopere cele patru anotimpuri, cât şi pomi fructiferi (minim 10).
Întreţinerea (udarea) spaţiului verde se va realiza cu ajutorul unui sistem de irigat neautomatizat, cu aspersoare rotative.
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza memoriul de prezentare a proiectului depus la APM Constanţa.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii