Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documente depuse la Mediu pentru construirea unui Centru multietnic de afaceri și turism în Eforie Sud

ro

17 Dec, 2023 11:28 970 Marime text
Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Consiliului Județean Constanța.
 
Este vorba de „CONSTRUIRE CENTRU MULTIETNIC DE AFACERI SI TURISM DOBROGEA”, propus a fi amplasat in Oras Eforie,  localitatea Eforie Sud, str. Republicii nr. 3, judetul Constanta.
 
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la JUDETUL CONSTANTA-CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA prin reprezentant Presedinte Mihai Lupu, cu sediul in jud. Constanța, Mun. Constanta,Bd. Tomis, nr. 51.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Terenul în suprafață de 3.400 mp în acte și 3.467 mp, rezultați din măsurători este în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Pe amplasament a existat un imobil S+P÷2E, care a fost desființat, conform HCJ 141/23.07.2007 privind aprobarea trecerii unui imobil din domeniul public al județului Constanța în domeniul privat al județului Constanța și desființarea prin demolare a acestuia. Pe acest amplasament a funcționat Sanatoriul pentru copii din Eforie Sud.

Citește și

Consiliul Județean Constanța vrea să contruiască un Centru multietnic de afaceri și turism în Eforie Sud (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii