Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documente depuse la Mediu. Modificări la un bloc ridicat în Mamaia Sat de firma Nord-Vest Development

ro

30 Dec, 2021 00:00 1570 Marime text
  • APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Nord-Vest Development
  • Societatea a luat ființă în anul 2017, cu sediul social pe strada Primăverii din municipiul Constanța
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Nord-Vest Development, care investește în Mamaia Sat.
 
 
Este vorba de „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 255/11.06.2021 construire imobil locuinte colectiive p+4e+spatii tehnice, amenajare incinta, imprejmuire teren si organizare de santier „ prin supraetajare cu un nivel in limita a 20% din suprafata desfasurata conform legii 50/1991”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M3, nr. 23,  județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la  sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

Despre Nord-Vest Development SRL

 
Societatea a luat ființă în anul 2017, cu sediul social pe strada Primăverii din municipiul Constanța. Asociați în firmă sunt Dragoș Buga și Simona Carmen Buga, ambii cu o cotă de participare de 50%. Cei doi au și rolul de administrator al firmei. În 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 1.635 lei.
 
Conform Confidas.ro, Dragoș Buga mai este asociat la Eurolashing SRL și la Manor Hotels SRL, în timp ce Simona Carmen Buga mai este asociat la Manor Hotels SRL și Manor Turism SRL.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și

Undă verde de la Mediu pentru viitoarele blocuri de patru și șase etaje, din zona Boreal

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii