Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru viitoarele blocuri de patru și șase etaje, din zona Boreal

ro

24 Dec, 2021 00:00 1752 Marime text
  • Două blocuri noi vor fi ridicate în zona Boreal
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru două proiecte imobiliare ale investitorului Caterini Mușe, care va edifice în cartierul constănțean Boreal.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectele:
  •  „Construire imobil S+P+6E cu funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale la parter”, propus a fi amplasat în Mun. Constanta, str. Nespecificată, Parcela VN280, lot A10+lot A11 – lot 1, județul Constanța
  • Construire Imobil S+P+4E - locuinte colective si spatii comerciale la parter” cu respectarea HCL nr. 121/16.05.2011 – se admit functiuni comerciale si servicii profesionale si mici activitati manufacturiere, cu conditia ca suprafata acestora sa nu depaseasca 250mp ADC, propus a fi amplasat în Mun. Constanta, str. Nespecificata, Parcela VN280, lot A10+lot A11 – lot 2, județul Constanța
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O constănțeancă ridică două blocuri în municipiul Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii