Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvoltatorii imobiliari vor sa dea lovitura cu Targul „Prima Casa"

ro

10 Jun, 2009 11:20 1368 Marime text
„Programul Guvernului a declanşat o mare isterie. Toţi dezvoltatorii vor să intre în acest program, iar târgul se adresează în special celor care au apartamente cu preţuri sub 100.000 de euro", ne-a declarat organizatorul acestui târg.

La târg vor fi prezente şi băncile, unele dintre ele începând deja negocierile cu dezvoltatorii privind ofertele de creditare.

Posibilitatea ca măcar o parte dintre cele cel puţin 16.000 de credite date prin programul „Prima Casă" să fie făcute pentru cumpărarea de locuinţe noi i-a făcut pe dezvoltatori să anunţe organizarea unui târg special pentru programul Guvernului. Ultimele târguri imobiliare din acest an au adus un număr mare de vizitatori în faţa standurilor şi a machetelor, fără a creşte însă vizibil numărul de  cumpărători pentru apartamentele deja construite.

Acum, din cauza crizei care le-a tăiat din planurile de vânzare, investitorii şi instituţiile bancare se vor bate pentru atragerea de clienţi în cadrul unui târg exclusiv „Prima Casă" ce va avea loc în perioada 17-19 iulie.

Organizatorii au închiriat deja jumătate din spaţiu, cu o lună înainte de deschidere.

http://www.gandul.info/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii