Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică privind investiția de la Fabrica de Amidon din Medgidia

ro

21 Oct, 2023 16:36 1331 Marime text
  • Dezbaterea publică va avea loc pe 14 noiembrie 2023


Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul dezvoltat de Omnia Europe SA, cât și legat de data la care va avea loc dezbaterea publică cu privire la investiție.


Este vorba de „Extindere capacitate de producție, depozitare și administrativă, desființare corpuri C1 - clădire sediu administrativ, C2 - clădire birouri și C3 - clădire cantină și depozitare”, propus a fi amplasat în municipiul Medgidia, str. Progresului nr. 16, județul Constanța.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța. Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.


Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc în data de 14.11.2023, ora 12, în municipiul Medgidia, str. Progresului nr. 16, incinta Fabrica de Amidon - sala de ședință, județul Constanța.


Publicul interesat poate transmite în scris comentarii privind documentul menţionat, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, până la data de 14.11.2023 (data dezbaterii publice).
 

Despre Omnia Europe SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 9 octombrie 2023, firma Omnia Europe SA a fost înființată în anul 2015, adresa sediului social este la București, iar obiectul de activitate este „Fabricarea amidonului și a produselor din amidon“.
 
Pachetul de acțiuni al Omnia Europe SA este deținut de Omnia Nisasta Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi (cu 99.9883%) și Fatih Tosmur (cu 0.0117%). Administratori: Talat Sahin Akarcali, Fatih Koc și Fatih Tosmur.
 
În 2022, Omnia Europe SA a avut o cifră de afaceri de 422.242.760 lei, un profit de 104.182.053 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 180.
 
Platforma termene.ro informează că Omnia Europe SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Omnia Europe SA Decizii ale Adunării Generale Ordinare a Acționarilor. Una dintre ele privește Fabrica de Amidon Medgidia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii