Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru ansamblul rezidențial ridicat de Gemini Estate SRL pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

ro

22 Oct, 2018 00:00 2648 Marime text
Gemini Estate SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța raportul privind impactul asupra mediului al proiectului „Construire ansamblu rezidențial - funcțiuni mixte, organizare de șantier“, propus a fi amenajat în municipiul Constanța, bulevardul I.C. Brătianu. APM Constanța poate decide emiterea sau respingerea acordului de mediu.
 
Raportul poate fi consultat la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-13.00.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului al proiectului „Construire ansamblu rezidențial - funcțiuni mixte, organizare de șantier“, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, bulevardul I.C. Brătianu, va avea loc pe data de 19 noiembrie, la următoarea adresă: strada Verona nr. 2, bl. B. De asemenea, publicul interesat poate trimite comentarii, observații și sugestii la sediul APM Constanța, până pe data de 18 noiembrie.
 
Terenul studiat este situat în intravilan, în Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 284, şi este proprietate a SC Gemini Estate SRL, conform contractului de vânzare. Suprafaţa construită va fi de 12.364 mp, pe un teren cu o suprafaţă totală de 30.061 mp. Ansamblul rezidenţial va cuprinde locuinţe colective, la nivelurile superioare 3-7, respectiv 3-12. Nivelul curent va avea în componenţa sa un număr de 8 apartamente şi nodul vertical de circulaţie şi circulaţii orizontale. În cazul clădirilor cu regim de înălţime +12E, nivelurile 11 şi 12 vor cuprinde apartamente de tip duplex. La parter vor fi spaţii comerciale.
 
Conform legislaţiei în vigoare, complexul necesită un număr de aproximativ 850-900 de locuri de parcare. La parter, se vor amenaja locuri de parcare destinate clienţilor spaţiilor comerciale. La etajul 1 şi etajul 2, se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat, cele destinate locatarilor vor avea sistem individual de blocare a parcajului, iar cele destinate vizitatorilor sau cele destinate clienţilor spaţiilor comerciale vor avea sistem centralizat de plată cu ora.
 

Gemini Estate SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 1.000 de lei. Firma este controlată de Dinamic Trading Star SRL, cu 49 de parţi sociale, Ghebaur Liviu-Şerban, cu o singură parte socială, și Mauriand Theodor, cu 50 de părţi sociale. Persoane împuternicite ale firme care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară sunt: Lascu Daniel și Dragomir Radu-Aurelian. În anul fiscal 2017 societatea cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 925.894 de lei.
 
Citește și:
 
Blocuri de 12 etaje Gemini Estate a cerut aviz de mediu pentru cel mai nou ansamblu rezidenţial din Constanţa (document)

 
Gemini Estate Constanţa, iniţiatoarea unui PUZ pentru un imobil de pe bulevardul I.C. Brătianu. Cine controlează firma (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii