Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:10 03 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dedeman face un centru logistic la Techirghiol. Unde va fi amplasat (document)

ro

04 May, 2017 00:00 8430 Marime text
Dedeman SRL anunţă o nouă investiţie în judeţul Constanţa. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Centru logistic Dedeman Techirghiol, depozit materiale de construcţii, cabină poartă, parcaj descoperit, drumuri şi platforme, panouri de direcţionare şi reclamă, spaţii verzi, împrejmuire teren, amenajare accese, racorduri utilităţi, organizare de şantier“. Proiectantul general este SC Creativ Proiect SRL, din Piatra Neamţ.
 
Investiţia va fi realizată pe strada Răscoala din 1907 nr. 34, la ieşirea din oraşul Techirghiol spre Moşneni, respectiv DJ 393. Terenul este proprietate a SC Dedeman SRL, conform contractelor de vânzare-cumpărare nr 1244/19.06.2013, nr. 422/16.06.2014 şi nr. 204/5.11.207. Imobilul SC Dedeman SRL, pentru care s-a solicitat certificat de urbanism, are o suprafaţă totală de 161.785 mp.
 
„Construcţia de centre logistice este oportună datorită cererii pe piaţă a spaţiilor de tip hipermarket, destinate comercializării de produse diversificate. Datorită dezvoltării reţelei naţionale extinse de centre comerciale tip magazin de materiale de construcţii Dedeman, investitorul consideră necesară şi dezvoltarea infrastructurii logistice a acestui tip de activitate, prin crearea de poli de recepţie şi aprovizionare a mărfurilor puse în vânzare în reţeaua de magazine. Activitatea logistică a mărfurilor puse la vânzare în reţeaua naţională de magazine implică o organizare comercială internă şi de depozitare, de tranzit şi transport de mărfuri către magazine şi de la producători. Activitatea centrului logistic este una de tip comerciala internă, nu este o activitate de interes public, astfel, nu vor exista spaţii comerciale cu vânzare“, se arată în memoriul depus la APM Constanţa.
 
Pe terenul identificat mai sus urmează a se realiza următoarele lucrări: depozit logistic pentru materiale de construcţii şi zonă birouri, parter înalt, cabină poartă parter, rezervor pentru rezervă de apă şi staţie de pompe, puţ forat, fosă septică, bazin retenţie ape pluviale, separator hidrocarburi, împrejmuire incintă centru logistic.

Iată ce spun reprezentanţii companiei! 

Pentru mai multe detalii despre viitoarea investiţie, i-am contactat pe reprezentanţii Dedeman SRL, cărora le-am pus următoarele întrebări: „Când estimaţi că vor începe lucrările la centrul logistic din Techirghiol? Când ar putea fi inaugurat noul centru logistic Dedeman Techirghiol? La cât se ridică investiţia? Planificaţi şi alte investiţii în judeţul Constanţa?“
 
„Într-adevăr, dorim să construim un centru logistic la Techirghiol, nu un magazin. În ceea ce priveşte restul informaţiilor, pentru corecta informare a cititorilor, nu putem oferi alte detalii până când nu vom obţine toate autorizaţiile necesare pentru această investiţie“, au răspuns, pentru cotidianul ZIUA de Co stanţa, reprezentanţii companiei Dedeman SRL.

Despre Dedeman SRL

Societatea Dedeman SRL a fost înmatriculată în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Bacău. Capitalul social subscris, de 800.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 80.000.000 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Adrian Pavăl, născut pe 23.09.1968, în comuna Bogdăneşti, Suceava, cu 40% din capitalul social, şi Dragoş Pavăl, născut pe 22.06.1966, în Fălticeni, Suceava, cu 60% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate. Potrivit rezultatelor prezentate de Ministerul Finanţelor Publice, Dedeman SRL a declarat o cifră de afaceri de 4.361.619.720 de lei şi un profit de 563.025.627 de lei. În anul 2015, Dedeman SRL a avut 7.656 de angajaţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii