Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia APM Constanţa privind investiţia imobiliară realizată de Sofi Leader Invest SRL în Mamaia Nord

ro

20 May, 2019 00:00 1958 Marime text
Societatea Sofi Leader Invest SRL, care a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4 etaje, amenajare şi împrejmuire teren“, solicitând emiterea acordului de mediu, a primit răspuns de la agenţia de mediu.
 
În urma dezbaterii, APM Constanţa a transmis că este necesară evaluarea impactului asupra mediului. Imobilul va fi ridicat în oraşul Năvodari, prelungirea D20, parcela NNS 158/5, lot 18, număr cadastral 109359. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventuale comentarii, observaţii şi propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului, la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Date despre Sofi Leader Invest SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Velicu Alexandru şi Tudoran Cristian Mircea, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de executarea lucrărilor de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Tudoran Cristian Mircea.
 
În anul fiscal 2015, Sofi Leader Invest SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 484.371 de lei şi profit de 204.171 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Sofi Leader Invest SRL va ridica un bloc de patru etaje în Năvodari

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii