Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:15 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la fostul consilier Mihalache, la familia Caraiorgu Constănţenii pot influenţa reabilitarea cafenelei Orient de pe Traian (galerie foto)

ro

02 Feb, 2017 00:00 1182 Marime text
Florin Caraiorgu a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul autorizat cu Autorizaţia de construire nr. 483/17.04.2014, propus a fi amenajat în municipiul Constanţa, strada Traian nr. 27. 
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, de pe strada Unirii nr. 23, între orele 9.00 - 13.00. De asemenea, tot aici, constănţenii pot depune observaţii şi propuneri.
 
Reamintim că Autorizaţia de construire nr. 483 din 17/04/2014 fusese emisă de Primăria Constanţa pentru fostul consilier local Muşat Mihalache şi soţia sa, Aurica Mihalache, şi avea ca obiect „Amenajări interioare parter şi etaj 1 - alimentaţie publică - transformare pod în mansardă - birouri“. Precizăm că este vorba despre fosta cafenea Orient de pe strada Traian din municipiul Constanţa.
 
Contactat telefonic, fostul consilier local Muşat Mihalache a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că a renunţat la proiectul pe care intenţiona să-l realizeze şi i l-a vândut lui George Caraiorgu, care deţine restaurantul Azur din Mamaia şi restaurantul Forum din Constanţa.

Citeşte şi: 

Fostul consilier local Mihalache Muşat face noi investiţii

Ti-a placut articolul?

Comentarii