Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la colectarea deşeurilor, la imobiliare. T&T Duo Recycling va ridica un bloc de trei etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa

ro

12 Sep, 2018 00:00 2750 Marime text
T&T Duo Recycling SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil locuinţe colective D+P+3E - împrejmuire teren şi organizare de şantier“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Precizăm că investiţia este realizată în municipiul Constanţa, parcela A 586/1/lot 1.
 
Amplasamentul este situat în apropierea depozitului de retalil cu materiale de construcţii, bricolaj şi amenajări Dedeman, după intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu. Terenul are o suprafaţă de 1.597 mp. Investitorul doreşte realizarea unui imobil cu funcţiunea de locuinţe colective, având un regim de înălţime D+P+3 etaje şi un total de 24 de unităţi locative.
 
Pentru imobil se vor asigura 37 de locuri de parcare, în incinta amplasamentului, la nivelul parterului şi al demisolului. Acestea vor fi dispuse astfel: 10 locuri de parcare la demisol, 27 de locuri de parcare la nivelul solului, în cadrul proprietăţii. De asemenea, investitorul va amenaja şi o suprafaţă de 500 mp de spaţiu verde, reprezentat de gard viu, gazon, arbori, arbuşti pereni, jardiniere, la nivelul solului. La nivelul terasei necirculabile se propune amenajarea unor spaţii verzi sub formă de jardiniere, arbori decorativi, flori, în suprafaţă de 224,36 mp.
 
Vecinătăţile terenului sunt următoarele: la sud-vest - drum acces existent, la sud-est - proprietate privată, la nord-est - proprietate privată, la sud-vest - proprietate privată. Accesul auto şi cel pietonal se vor realiza de pe laturile de nord-est din drumul de acces existent şi pe latura sud-vestică.

T&T Duo Recycling SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Anagnoste Nicolae, născut pe 10.05.1979, în comuna Stejaru, cu  90% din capitalul social, şi Gore Gheorghe, născut pe 3.06.1968, în Casimcea, Tulcea, cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de colectarea deşeurilor periculoase, este Anagnoste Nicolae. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 20.951 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii