Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Iată când se va deschide noul magazin Kaufland din Inel II

ro

15 Feb, 2024 16:13 7442 Marime text
Sursă foto - Facebook.comLocuitorii din Inel II și nu numai, din municipiul Constanța, se vor putea delecta cu un nou magazin Kaufland Constanța Coiciu, care își va deschide ușile pese o săptămână.

Așa cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, a fost montat un banner prin care cetățenii sunt informați că noul magazin Kaufland, de pe strada Ioan Roată nr. 3 se va inaugura pe data de 22.02.2024.

Amintim că Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Confort Urban prin Tomis General Contractor SA, pentru o investiție în municipiu. Prin Cu 2706 din data de 9 octombrie 2023, se dorește amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Eliberării cu strada Dumitru Marinescu și strada Corbului, din Constanța, documentul având o valabilitate de 12 luni.

Reamintim că prin AC 63 din data de 12 ianuarie 2023, investitorii vor construi un hypermarket Kaufland cu regim de înălțime Parter+etaj, pe strada Ion Roată nr. 3, lot 1/1/2 și lot 4. Documentul face următoarea precizare: „Construire Hypermarket Kaufland cu regim de inălțime parter+etaj, amplasare container reciclare, container imbiss (fast food), cort imbiss (fast food), post trafo, bazin rezerva incendiu, bazin retentie, umbrire parcare, statii incarcare vehicule electrice, amenajari exterioare in incinta (rampa de andocare, platforma parcare, spatii verzi, drumuri, trotuare, padocuri carucioare) imprejmuire, totem si elemente de semnalistica publicitara, accese rutiere si pietonale, racorduri la drumurile publice si organizare de santier”.

Amintim că în octombrie, conform Comisiei Naționale de Arheologie, a fost aprobată cererea pentru autorizația de cercetare arheologică preventivă construire hypermarket Kaufland, în Constanța, str. Ion Roată, nr. 3, lot 1/1/2 și lot 4, jud. Constanța, instituția solicitantului: MINA Constanța.

Lucrările propuse pentru realizarea investiției constau în:
 • Construire Hypermarket Kaufland;
 • Amenajarea unei parcari la nivelul solului, pentru 212 autoturisme, din care 8 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitati locomotorii si 6 locuri mama si copilul, semnalizate si conformate corespunzator;
 • Acces in interiorul incintei-parcarii pentru clienti si pentru aprovizionare;
 • Amenajari trotuare;
 • Marcaje si semnalizare rutiera;
 • Amenajari exterioare;
 • Sistematizare verticala;
 • Reclame pe fatade si parcare si amplasare totem publicitar;
 • Lucrari de bransamente la utilitati;
 • Montare post trafo;
 • Hidranti exteriori;
 • Container tip buffet Imbiss;
 • Cort Imbiss (loc special amenajat pentru servirea produselor de tip fast-food);
 • Container reciclare;
 
 
Totodată, conform unui Certificat de Urbanism eliberat pe 22 februarie 2023, care vizează strada Ion Roată nr. 3, lot 1/1/1, lot 2, cu acces din lot 1 se va construe și un magazine LIDL. Vorbim de „Construire magazin comercial retail p+1e, construcții anexe (gospodărie de apă de incendiu, împrejmuire teren, amenajări exterioare (sistematizare verticală a terenului, parcaje, stații încărcare vehicule electrice, copertine parasolare, alei și platforme carosabile, spații verzi, iluminat), amenajare căi de acces rutier și pietonal, rețele tehnico-edilitare în incintă, amplasare post trafo, amplasare obiecte și semnale publicitare și organizare de șantier”.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Constanța Modificări la intersecția de pe strada Eliberării pentru a ajunge la viitorul magazin Kaufland, zona Brick
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii