Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complex turistic de trei etaje în Eforie Nord. A fost solicitat acordul de mediu (document)

ro

08 Mar, 2018 00:00 2064 Marime text
Pe aleea Belona FN din oraşul Eforie Nord, societatea Briza Mării SRL va construi un complex turistic S+P+3 etaje. În acest sens, investitorul a solicitat acord de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Complexul turistic va fi format din două corpuri, care vor fi conectate printr-o pasarelă. Terenul pe care se doreşte realizarea proiectului are o suprafaţă de 1.745 mp şi este proprietatea beneficiarului. Conform Certificatului de urbanism nr. 511/18.12.2017, emis de Primăria Eforie, folosirea actuală a terenului este de curţi-construcţii, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului este de „turism, agrement, spaţii verzi“. Terenul face parte din intravilanul oraşului Eforie.
 
Imobilul va găzdui 65 de camere duble pentru cazare turistică, spaţii tehnice şi parcări la subsol, iar la parter se vor organiza spaţii pentru alimentaţie publică şi recepţie. Subsolul va găzdui 35 de locuri de parcare, din care patru locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi locuri de parcare a motocicletelor. Suprafaţa de spaţiu verde va însuma 873 mp, fiind organizată atât la nivelul solului, cât şi prin amplasarea de jardiniere pe balcoanele faţadelor.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la APM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii