Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Necșulescu, patronul Jidvei, vrea să amenajeze un centru wellness cu hotel la Eforie Sud (DOCUMENT)

ro

12 Sep, 2023 17:00 1933 Marime text
  • Proprietarul Jidvei, Claudiu Necșulescu, prin firma sa Promotion SRL – Filiala Blaj a depus memoriul tehnic pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal ce vizează „Faleza Eforie Sud – zona Capul Turcului”
  • Obiectivul principal al planului constă în crearea de spații flexibile, ce integrează în peisajul de coastă (teren terasat) activitățiile balneo-turistice, ca un “ecran” între mare și oraș.
  • Imobilul, în suprafață totală de  54.984,20 m2, conform masuratorilor cadastrale, identificat cu nr. Cadastral 572, înscris în Cartea funciara a UAT Eforie sub nr. 101014  este deținut de către S.C. Promotion S.R..L, conform Hotărâre Judecătorească nr. 22150/06.10.2010 emisă de Judecătoria Constanța (act administrativ nr. 160 din 04.03.2011 emis de Tribunalul Constanța).
 
 
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, proprietarul Jidvei, Claudiu Necșulescu, prin firma sa Promotion SRL – Filiala Blaj a depus memoriul tehnic pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal ce vizează „Faleza Eforie Sud – zona Capul Turcului” pentru amenajarea unui centru wellness, termal, balneo-terapeutic, business, comercial și hotel în județul Constanța.
 
Terenul ce a generat P.U.Z este în județul Constanța, orașul Eforie, localitatea Eforie Sud, cod poștal 905360, Taluz Faleza zona-Capul Turcului, Nr. Cad. 572-identificat prin planul de situație în temeiul reglementarilor documentatiei de urbanism, faza P.U.G. – zona IX A, IXB, VIIIA, VIIA- aprobat prin HCL Eforie  nr. 71/2002. Zona studiată în cadrul documentației de tip P.U.Z. însumează o suprafață de 240.000 mp.
 
Obiectivul principal al planului constă în crearea de spații flexibile, ce integrează în peisajul de coastă (teren terasat) activitățiile balneo-turistice, ca un “ecran” între mare și oraș.
 
Proiectul propus, ce urmărește dezvoltarea activităților balneo-turistice, prezintă caracteristici deosebite atât la nivelul zonei de studiu, îndeosebi la nivelul orașului Eforie, dar și raportat la nivelul zonei de coastă. De asemenea impactul economic, va fi considerabil în special pentru localitatea Eforie Sud.
 
Dorinta unanimă a autorităților locale și a populației orașului, a proprietarilor precum și punctele de vedere ale factorilor interesați, cu privire la dezvoltarea investiției, obținute de proiectant prin discuții directe și consultari au fost pentru:
  • echiparea edilitara completă a terenului;
  • creșterea interesului pentru acest teren;
  • sistemul constructiv;
  • rezolvarea necesarului de locuri de parcare;
  • rezolvarea problemelor de trafic.
 
Primăria orașului Eforie consideră elaborarea Planului Urbanistic Zonal propus ca fiind oportună, emitând astfel Avizul de oportunitate nr. 25259/19.11.2020 indicând câteva condiții de respectat, condiții ce au fost luate în calcul și integrate în cuprinsul Planului Urbanistic Zonal.
 
Imobilul, în suprafață totală de  54.984,20 m2, conform masuratorilor cadastrale, identificat cu nr. Cadastral 572, înscris în Cartea funciara a UAT Eforie sub nr. 101014  este deținut de către S.C. Promotion S.R..L, conform Hotărâre Judecătorească nr. 22150/06.10.2010 emisă de Judecătoria Constanța (act administrativ nr. 160 din 04.03.2011 emis de Tribunalul Constanța).
 
Despre Promotion SRL – Filiala Blaj
 
Societatea este fondată în anul 1999, iar pentru anul 2022 a raportat un număr de 4 salariați, o cifră de afaceri de 4,2 milioane lei și un profit de 124.525 lei. Sediul firmei este în județul Alba, pe strada Gării nr. 34 din localitatea Jidvei. Activitatea principală a societății constă în „Cultivarea strugurilor”. Asociat unic este Promotion SRL, iar administrator este Claudiu Necșulescu.
 
Claudiu Necșulescu mai apare în firmele Jidvei SRL, Cetatea de Baltă SRL, Agrotrust Tîrnava SRL, Promotion SRL, Green System Technology SRL, New Green System SRL, Sparkling Energy SRL, Wine Energy SRL și Wine Green Energy SRL.
 
Promotion SRL are sediul în municipiul Constanța, pe strada Pescarilor nr 36, într-un apartament de bloc. Este fondată în anul 1993 și a raportat o pierdere de 199.214 lei în anul 2022, fără salariați, fără cifră de afaceri. Asociat unic și administrator este Claudiu Necșulescu.
 
Compania Jidvei este administrată de Claudiu Necșulescu, acesta fiind fiul lui Liviu Octavian Necșulescu, fondatorul Jidvei, decedat în anul 2021.
 
Jidvei, mărci noi la Constanța
 
Claudiu Necșulescu a obținut, în ultima perioadă, mărcile înregistrate Jidvei fără Cuvinte, Heart of Wine, Jidvei Signature, Jidvei Difuzie de Vin, Sâmbure de Vin. Adresa înregistrării la OSIM s-a făcut pe strada Ștefan cel Mare nr. 27, Constanța, într-un apartament.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Afaceri Constanța Jidvei, mărci noi înregistrate la Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii