Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în Jidvei SRL, cea mai mare companie de vinuri din România!

ro

10 Aug, 2022 00:00 1732 Marime text

 
  • Compania Jidvei este administrată de Claudiu Necșulescu, acesta fiind fiul lui Liviu Octavian Necșulescu, fondatorul Jidvei, decedat anul trecut.
 
 
Modificări importante în Jidvei SRL, cea mai mare companie de vinuri din România, controlată de omul de afaceri Claudiu Necsulescu, preşedintele Organizației Naționale Interprofesională Vitivinicolă! 
 
La data de 12 iulie 2022 a avut loc Adunarea Generală a Asociaţilor Jidvei SRL, fiind prezenţi Claudiu Necsulescu din partea Promotion SRL, Constanţa, și Claudiu Necsulescu, deținătorul pachetului majoritar de acțiuni.
 
În cadrul AGA s-a aprobat completarea obiectului de activitate secundar al societăţii cu următoarele activităţi: distribuţia energiei electrice, comercializarea energiei electrice, producţia gazelor, distribuţia combustibililor gazoşi prin conducte, comercializarea combustibililor gazoşi prin conducte, furnizarea de abur şi aer condiţionat și comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
Mai mult, tot în cadrul Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 12 iulie 2022 s-a aprobat deschiderea unui punct de lucru în localitatea Balcaciu comuna Jidvei, judeţul Alba, unde se va desfăşura următoarea activitate: producţia de energie electrică, distribuţia energiei electrice, comercializarea energiei electrice, producţia gazelor, distribuţia combustibililor gazoşi prin conducte, comercializarea combustibililor gazoşi prin conducte, furnizarea de abur şi aer condiţionat, colectarea deşeurilor nepericuloase, tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase, comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate și comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor.
 
Deciziile luate în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor Jidvei SRL din data de 12 iulie 2022  au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3305 din data de 04 august 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 08 august 2022, Claudiu Necsulescu apare în următoarele firme: Jidvei SRL, ( 99% din capital), Promotion SRL Filiala Blaj, Cetatea de Baltă SRL, Agrotrust Tirnava SRL, Green System Technology SRL, toate cu sediul în Alba, dar și în SC Promotion SRL, cu sediul în Constanța.
 
În trecut, patronul grupului Jidvei a mai controlat alte patru firme din Constanța, în prezent radiate, respectiv: Textil Promotion SRL, Gest Green Energy Sistem Tehnology SRL, Panaroma SRL și Fast Link Solution SRL, dar și DC Leasing Grup SRL, cu sediul social în București.
 
Compania Jidvei are sediul social în Alba, a fost fondată în anul 1999 și se ocupă de cultivarea strugurilor.
 
Așa cum precizam și mai sus, pachetul majoritar al părților sociale (99.99 %) este deținut de Claudiu Necșulescu. Restul capitalului social este deținut de SC Promotion SRL, cu sediul social în Constanţa.
 
Compania Jidvei este administrată de Claudiu Necșulescu, acesta fiind fiul lui Liviu Octavian Necșulescu, fondatorul Jidvei, decedat anul trecut.
 
Jidvei are în prezent cinci puncte de lucru la nivel național (Cernavodă și Cuza Vodă din județul Constanța), București și Alba.
 
Tot potrivit Confidas.ro, Jidvei SRL a încheiat un contract de achiziții publice în valoare totală de 13.800 lei, autoritatea contractantă fiind Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu, căreia i-a livrat viță de vie/material săditor. 
 
Pentru anul trecut (2021), cu 90 de salariați, compania Jidvei SRL a raportat o cifră de afaceri de 181.414.539 de lei, cheltuielile au fost de 220.943.712 de lei, în timp ce profitul net declarat a fost de 14.830.551 lei.
 
SC Promotion SRL, fondată în anul 1992, are sediul social în Constanţa, pe strada  Pescarilor și se ocupă de comerţul cu ridicata al animalelor vii.
 
Asociat unic și administrator este Claudiu Necşulescu, acesta deținând întreg pachetul de acțiuni.
 
Pentru anul trecut (2021), fără niciun salariat, SC Promotion SRL a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, în timp ce cheltuielile au fost de 94.977 de lei. Profitul net declarat a fost de 2.430 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
A murit Liviu Necşulescu, fondatorul Jidvei! Va fi înmormântat la Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii