Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune APM Constanța despre investiția propusă de Viorel Stan. Fostul primar al orașului Techirghiol vrea să ridice un hotel

ro

08 Oct, 2019 00:00 1988 Marime text
Viorel Adrian Stan, fostul primar al orașului Techirghiol, și soția sa, Carmen Stan, intenționează să ridice un hotel cu două etaje.
Astfel, cei doi au solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Întocmirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire pentru corp C2 - spații de cazare turistică, cu regim de înălțime P+2 etaje și restaurant la parter, spații verzi și organizare de șantier“.
 
APM Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Corp C2 – spații de cazare turistică cu regim de înălțime P+2 și restaurant la parter, spații verzi și organizare de șantier”, amplasat în oraș Techirghiol, Str. Republicii, nr. 6, jud. Constanța, titulari fiind Stan Viorel Adrian și Stan Carmen.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii