Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Terasa de la Lake View va fi transformată. Act de urbanism, emis de municipalitate

ro

15 Apr, 2021 15:49 1884 Marime text
  • Terasa de la Lake View va suferi modificări

Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 1169 din data de 14 aprilie 2021 pentru Black Wave Center SRL pentru o investiție la Lake View.
 
Mai precis, prin documentul emis de municipalitate, se modifică proiectul centru de agreement P+2E „Lake View”, prin închiderea terasei interioare, semideschisă și amenajarea acesteia în loc de joacă pentru copii în loc de terasă restaurant, amenajarea și schimbarea destinațiilor spațiilor și extindere și reamenajare sală etaj.
 
Primăria a făcut și precizarea că „prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: CAMERĂ CUPTOR PIZZA ȘI PÂINE Întrucât funcțiunea de ”Alimentație Publică” nu este permisă pentru zona de reglementare urbanistică în care se află imobilul”

Despre Black Wave Center SRL

Înfiinţată în anul 2011, Black Wave Center SRL are sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Strutinsky Adriana este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi recreative şi distractive.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii