Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O firmă înființată în 2021 dorește să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia

ro

15 Dec, 2021 00:00 2992 Marime text
  • O firmă proaspăt înființată va ridica două clădiri de 12 etaje în Mamaia
  • Primăria a emis certificatul de urbanism pentru investiția dorită
  • Cele două imobile vor fi amplasate în zona Hotelului Delta din stațiune
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru societatea ANM Lake Resort SRL, care intenționează să edifice două blocuri de 12 etaje în Mamaia.
 
Conform CU 3740 din data de 13 decembrie 2021, ANM Lake Resort SRL dorește edificarea în zona Hotelului Delta din Mamaia a două imobile 2S+P+12E apartamente de vacanță, spații comerț-alimentație publică, parcare subteran și suprateran și amenajări aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier. Documentul este valabil 24 de luni.
 

Despre ANM Lake Resort SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe strada Poporului din Constanța. Activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”, conform codului CAEN. Asociați în firmă sunt Mihai Bârtariu, Marius Daniel Spirea, Gheorghe Tulică și Gabriel Vodă, cei patru având câte 25% cotă de participare la beneficii și pierderi. Mihai Bârtariu, Marius Daniel Spirea și Gabriel Vodă sunt administratorii firmei.
 
Conform Confidas.ro, Mihai Bârtariu mai este asociat unic la Darius Vlăduț Construct SRL, firmă cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei. A mai fost asociat la Romec International Construct SRL, firmă în prezent radiată.
 
Marius Daniel Spirea mai este asociat la Dekorstyl SVD Construct SRL, cât și la Dekorstyl SVD SRL. Gabriel Vodă este asociat la Be Inspired Channel SRL, la Beautiness Constanta SRL, la Fix My Car Center SRL, la Thanos Truck SRL, la Touchgo SRL și la Voda Media SRL.
 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Undă verde de la Mediu pentru cetățeanul spaniol care investește în Mamaia Sat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii