Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:29 05 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Costică Halep, unchiul Simonei Halep, ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

ro

16 Mar, 2021 00:00 2716 Marime text
  • Unchiul Simonei Halep, Costică Halep continuă investițiile imobiliare prin societate Aruba Concept SRL, pe care o controlează
  • În februarie a depus documentația la APM Constanța
  • Mediu a decis că nu e necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția societății Aruba Concept SRL, deținută de Costică Halep.
 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire Imobil Dp + P+4E + spații tehnice – locuințe colective cu parcare, garaje închise la demisol și spații tehnice, realizare împrejmuire teren”, amplasat în Județul Constanța, Orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, Trup 2 (DL), str. D8, Lot 1/1/3/2. Titular este SC Aruba Concept SRL prin Halep Costică, cu sediul în județul Constanța, Municipiul Constanța, str. Vasile Lupu, nr. 5.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 

SC Aruba Concept SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a luat ființă în anul 2017, cu sediul social pe strada Răchitași, municipiul Constanța. Asociați în firmă sunt George și Costică Halep, ambii cu un aport la capitalul social de 50%. Capitalul social este format din suma de 200 de lei. Societatea este administrată de ambii asociați. Activitatea principală a societății constă, conform codului CAEN, în „Dezvoltare (promovare) imobiliară”.

Pentru anul 2019, societatea a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 13.954 lei.
 
Citește și:

Costică şi George Halep investesc pe strada I.G. Duca din municipiul Constanţa (document)

Costică și George Halep ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord


Firmă nouă pe piaţa din Constanţa. Fondatori, Costică Halep şi Roxana Halep

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii