Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce răspuns a dat APM Constanța la etapa de încadrare privind viitorul Parc eolian Crucea Est

ro

22 Mar, 2023 13:50 1388 Marime text


Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Parc Eolian Crucea Est – Modernizare drumuri de exploatare existente comuna Pantelimon“, transmite Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Parc Eolian Crucea Est - Modernizare drumuri de exploatare existente Comuna Pantelimon“, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Pantelimon, extravilan, titular: Primaria Pantelimon prin Crucea Power Park Srl.
 
De asemenea, APM anunță că proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la adresa de internet a agenției.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.03.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Despre Crucea Power Park SRL
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 22 martie 2023, arată că societatea Crucea Power Park a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Constanța, pe strada Zorelelor, nr. 75, obiectul său de activitate fiind reprezentat de producția de energie electrică.
 
Asociați în firmă sunt cetățeanul suedez Emanuel Muntmark, Cătălin Mrejeru și Societatea Energetică Electrica SA.
 
Administratori sunt Georgeta Corina Popescu, Sebastian Petre Enache și Cătălin Mrejeru.
 
În 2021, firma a declarat 0 angajați, 0 cifra de afaceri și pierderi de peste 8.900 de lei, pierderile fiind mai mari decât în anul precedent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Emanuel Muntmark este asociat în afacere
PUZ-ul privind extinderea parcului eolian Crucea Est din județul Constanța, în dezbatere publică (documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii