Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce investiţie doreşte să facă Avia Agro Plant la Negru Vodă, judeţul Constanţa

ro

14 May, 2019 00:00 2116 Marime text
Avia Agro Plant SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru elaborarea PUZ-ului pentru „Zonă agro-industrială şi servicii pentru industrie - introducere în intravilan”. Obiectivul ce a generat acest PUZ este amplasat pe raza administrativ-teritorială a oraşului Negru Vodă, extravilan, parcela A250/24 şi A250/25, judeţul Constanţa. Teritoriul care urmează să fie reglementat/studiat prin Planul Urbanistic Zonal (PUZ) este în extravilanul oraşului Negru Vodă.
Din măsurătorile topometrice realizate la faţa locului şi din evidenţele Primăriei, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa, şi ale cărţii funciare, s-a constatat că există o suprafaţă de teren compusă din două loturi: lot 1 - cu suprafaţa de 10.000,00 mp şi lot 2 - în suprafaţă de 125.000,00 mp. Conform actului de dezmembrare nr. 1537 din 13.06.2017, suprafaţa de 10.000 mp teren extravilan urmează a se reglementa în zonă agro-industrială şi servicii pentru industrie, situaţie în care terenul va face parte din intravilanul oraşului Negru Vodă.
 
Din aceste motive, este necesară realizarea documentaţiei PUZ pentru reglementarea indicatorilor urbanistici şi reglementarea terenului, pentru a se putea realiza investiţiile dorite. Se doreşte reglementarea zonei pentru construcţia de anexă agricolă cu propunere de modificare funcţiune în spaţiu administrativ şi modificare regim de înălţime din parter în Parter + mansardă, hală depozitare, hală depozitare şi procesare nuci şi alune.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii