Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizie s-a luat în privinţa hotelului lui Nurhan Ali (document)

ro

07 Mar, 2017 00:00 4340 Marime text
Membrii Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa au luat o decizie cu privire la viitorul hotel pe care doreşte să îl construiască preşedintele echipei masculine de handbal HC Farul Constanţa, Nurhan Ali. În şedinţa care a avut loc pe data de 2 martie 2017, Comisia tehnică din cadrul Primăriei Constanţa a emis următorul punct de vedere: „Autorizarea construirii imobilului solicitat se va realiza în baza elaborării şi aprobării unui plan urbanistic de detaliu care să detalieze reglementările urbanistice aprobate prin HCL nr. 121/2013 referitoare la retragerile construcţiilor faţă de limitele laterale ale terenului, astfel încât pe loturile 1-8 să se realizeze un ansamblu de construcţii cuplate, cu figurarea accesului la fiecare lot şi a locurilor publice de parcare care vor fi realizate pe terenul PMC reglementat ca parcare“.
 
Amintim că, în urmă cu două zile, ZIUA de Constanţa arăta că Nurhan Ali a solicitat emiterea certificatului de urbanism pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4E cu funcţiunea de hotel-apartament“. Hotelul pe care ar urma să îl construiască va fi situat în staţiunea Mamaia, în zona clubului nautic Pinguin, lot 4.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta punctul de vedere integral al Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii