Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a solicitat Seaside Estate Company SRL de la APM Constanţa pentru parcarea de lângă hotelul Dorna (document)

ro

03 Apr, 2018 00:00 1999 Marime text
Memoriu de prezentare a proiectului „Amenajare parcare în zona hotelului Dorna“ a fost depus de societatea Seaside Estate Company SRL la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Amplasamentul propus se află în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona hotelului Dorna, nr. cadastral 208634, aparţinând SC Seaside Estate Company SRL. Terenul are o suprafaţă de 150 mp şi are următoarele vecinătăţi: la nord - teren proprietate privată a SC Seaside Estate Company SRL - lot 2; la vest - teren proprietate privată - restaurant Dorna; la est - tren domeniu public - alee; la sud - Consiliul Local Constanţa - spaţiu verde. Investitorul propune amenajarea a 11 locuri de parcare, cu acces din latura de nord a terenului adiacent. Acestea vor fi aranjate oblic, la un unghi de 60 de grade, cu dale carosabile înierbate. Suprafeţe propuse: carosabil parcare - 142,67 mp, spaţiu verde - 7,33 mp.
 
Reamintim că societatea Seaside Estate Company SRL, prin Marius Cristian Coman, a obţinut, pe data de 8 februarie 2018, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 395. Actul constă în „Construire imobil P+8e-9e parţial cu parcare la parter şi apartamente de locuit la etaje“, propus a fi amenajat în zona hotelului-restaurant Dorna din staţiunea Mamaia.
 
De asemenea, Seaside Estate Company SRL a primit de la Primăria Constanţa, în luna ianuarie 2018, şi Certificatul de urbanism nr. 16. Potrivit documentului, în zona restaurantului Dorna din Mamaia va fi amenajată o parcare cu acces din lotul cu număr cadastral nr. 205835. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni.
 

Seaside Estate Company SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată anul 2006, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 352 de lei. Seaside Estate Company SRL este controlată de GKL Engineering Ltd, cu sediul în Seychelles, cu 66% din capitalul social, şi SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social. Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care execută lucrări speciale de construcţii.
 
În anul fiscal 2014, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Şi în anul fiscal 2016, Seaside Estate Company SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei.
 

Nitalexil SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2001, Nitalexil SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Firma este deţinută de Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Radu Marin este administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.
 
Citeşte şi:
 
Parcarea pe care Seaside Estate Company SRL vrea să o amenajeze în zona hotelului Dorna din Mamaia, la mâna constănţenilor. Unde puteţi depune sugestii

Hotel de nouă etaje în zona restaurantului Dorna din Mamaia. Cine are toate avizele

Parcare nouă, în zona restaurantului Dorna. Iată cine este investitorul!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii