Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boardwalk Residence va edifica un bloc în Mamaia Nord

ro

08 May, 2020 00:00 2347 Marime text

Boardwalk Residence SRL a solcitat acord de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru edificarea unui imobil în Mamaia Sat.
 
Ulterior, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+4e+Sp tehnice, amenajare incintă, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Sat, strada M7, nr. 15 bis. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanţa. De asemenea, observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Boardwalk Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, Boardwalk Residence SRL are sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Macilor. Capitalul social subscris de 400 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Boardwalk Residence SRL este controlată de Bimmer Workshop SRL şi 
Burghiu Sorin, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorii societăţii care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară sunt Burghiu Sorin şi Mărculescu Alexandru.  În anul fiscal 2017, firma cu un singru salariat a declarat un profit de
175217 lei şi o cifră de afaceri de 402599 lei. De asemenea, în anul fiscal 2018, societatea cu un singrur salariat a raporta o cifră de afaceri de zero lei, dar şi o pierdere şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2019 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de 14234 lei.
 
Citeşte şi:
 
Bloc nou în Mamaia Nord. Investitorul dorește să modifice zona parterului. La ce renunță

Se constuieşte în Năvodari, zona Mamaia Nord Ramisia Lux Invest SRL va investi într-un imobil de patru etaje
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii