Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:29 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc situat pe strada Arhiepiscopiei, reabilitat şi supraetajat. Marco Chim SRL are acordul municipalităţii

ro

12 May, 2018 00:00 1478 Marime text
Primăria Constanţa a emis, pe data de 10 mai, Certificatul de urbanism nr. 1865 pentru Marco Chim SRL. Potrivit actului, societatea Marco Chim SRL va reabilita şi supraetaja un bloc situat pe strada Arhiepiscopiei nr. 17.
 
Mai exact, Certificatul de urbanism nr. 1865 are ca obiect „Extindere, supraetajare şi schimbare destinaţie locuinţă parter în imobil locuinţe colective cu regim de înălţime P+3E“.
 
În luna noiembrie 2015, blocul care va intra în reabilitare a fost în atenţia oamenilor legii.
 
Exclusiv: UPDATE 2 - Retrocedare cu cântec, pe strada Arhiepiscopiei din Constanţa (galerie foto+video)

Pe 23 noiembrie 2015, o familie a fost evacuată din imobilul de pe strada Arhiepiscopiei nr. 17 din Constanţa. Locuitorii casei spuneau la acea vreme că ar fi vorba despre o retrocedare nu tocmai legală. Una dintre femei s-a plâns că soţul ei este imobilizat şi nu poate merge, apoi s-a dus să-l scoată din casă pentru a ne clarifica situaţia. Oamenii ameninţau că vor da drumul la butelie şi îşi vor da foc, pentru a nu fi scoşi din locuinţă. Ca măsură de prevenţie, pompierii ISU au scos toate buteliile din casă.
 

Marco Chim SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1992, Marco Chim SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 800.000 de lei, integral vărsat, compus din 800 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 1.000 de lei. Marius Stamate, născut pe 15.08.1970, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: strada Baba Novac, sola 72; bulevardul Aurel Vlaicu, parcela 592/15,16, lot 1, 2, 3. În anul fiscal 2014, societatea cu 104 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 9.789.282 de lei şi un profit de 2.821.670 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut 89 de salariaţi, o cifră de afaceri de 12.568.988 de lei şi un profit net de 17.494 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 78 de salariaţi, o cifră de afaceri de 11.061.268 de lei şi un profit de 234.729 de lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Marius Stamate mai este asociat în: Marco Management SRL, Marcostar Construct Stil SA, Melbo Com SRL, Sea & Sun Business SRL, dar şi în mai multe firme radiate: Green Heat SRL, Micos Intermed SRL, Pegas Tour SRL, Vincomaris 98 SRL. El este administrator în firmele Marcostar Construct Stil SA, Melbo Com SRL şi Marco Chim SRL.
 

O altă clădire de două etaje din vecinătatea Arhiepiscopiei Tomisului, reabilitată

 
Reamintim că, pe data de 12 februarie, Primăria Municipiului Constanţa a emis, pentru societatea Tănase-Cadastru SRL, un certificat de urbanism. Actul cu numărul 455 constă în „Reabilitare, consolidare, amenajări interioare, extindere etaj 2, refacere faţade bloc locuinţe P+2e“. Imobilul la care face referire documentul este situat pe strada Arhiepiscopiei nr. 20. Firma Tănase-Cadastru SRL este controlată de Gheorghe Tănase. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Citeşte şi:
 
Dosar de executare Jandarmii au intervenit în forţă pe strada Arhiepiscopiei pentru a evacua o familie (galerie foto + video)

O clădire de două etaje din vecinătatea Arhiepiscopiei Tomisului va fi reabilitată. Solicitantul certificatului, o firmă fondată de o asociată a lui Strutinsky

„Update“ la blocul construit de Marco Chim SRL în zona Pescărie. Va avea opt etaje în loc de cinci

Blocurile ridicate de Marco Chim SRL în zona centrului comercial Vivo, modificate

Marco Chim, memoriu la APM Constanţa Se reiau lucrările la vestita clădire din zona Pescărie

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii