Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de trei etaje, pe strada Perlei din Constanța. Cine vrea să investească

ro

07 Dec, 2022 00:00 1397 Marime text
  • Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către D.C.I. Cătălin SRL, în municipiul Constanța.
 
APM a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil S+P+3E+etaj tehnic-locuințe colective cu parcări la subsol și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Perlei, nr. 12, lot 1, judetul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
 
 
2018
 
Aminitm că în anul 2018, investitorul Cătălin Ionel Guriţă a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective D+P+3e, amenajare şi împrejmuire teren“, propus a fi situat în municipiul Constanţa, strada nespecificată, FN, sola 56, parcela V568/6, lot 1.
Proiectul presupune construirea unui imobil cu destinaţia locuinţe colective, cu suprafaţa construită de 275.50 mp şi suprafaţa desfăşurată de 1.409,36, pe un teren de 960 mp, cu regim de înălţime D+P+3E.
 
Amplasamentul pe care se propune realizarea investiţiei este situat în municipiul Constanţa, sola 56, parcela V568/6, lot 1, şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - strada DE 567; la nord-vest - vecin IE216922; la sud-vest - sola 56, parcela V568/6, lot 2; la sud-est - proprietate privată. Beneficiarul solicită construirea unui imobil având regimul de înălţime D+P+3E şi destinaţia de locuinţe colective.
 
Din punct de vedere funcţional, imobilul proiectat este organizat astfel: demisol - parcaje, cameră biciclete, depozitare; parter - patru unităţi locative, etaj 1 - cinci unităţi locative, fiecare cu suprafaţa utilă < 100 mp; etaj 2 - cinci unităţi locative; etaj 3 - cinci unităţi locative. În scopul asigurării necesarului de locuri de parcare, prin prezenta documentaţie se propune amenajarea unui spaţiu destinat parcării de autovehicule atât la nivelul demisolului propus, cât şi la sol, la nivelul cotei amenajate a terenului. În total, în limita amplasamentului studiat se vor amenaja 23 de locuri de parcare: 12 locuri de parcare în demisolul clădirii; 11 locuri de parcare amplasate pe o platformă în incinta proprietăţii.
 
Investitorul propune amenajarea de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie în suprafaţă de cel puţin 30% din totalul suprafeţei de teren conform HCJC nr. 152/22.05.2013 privind stabilirea suprafeţelor minime de spaţii verzi aferente construcţiilor realizate pe teritoriul administrativ al judeţului Constanţa. În concluzie, se va amenaja o suprafaţă de aproximativ 301,80 mp. 
 
D.C.I. Cătălin SRL, în datele Registrului Comerţului 
 
Înmatriculată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cătălin Ionel Guriţă este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2021, societatea cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de 1.960.710 lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cătălin Ionel Guriţă mai bifează o investiţie imobiliară. Ce a solicitat de la APM Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii