Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje în Mamaia. Investitorul este un cunoscut om de afaceri din Constanța

ro

24 Aug, 2022 00:00 2679 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Construire imobil locuințe P+4E”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de Comprest Util SRL, pentru a ridica un imobil în Mamaia Nord.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil locuințe P+4E”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M17, FN, parcela A166/1/1 și A166/1/2, lot 29+30+31. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului Comprest Util SRL din judeţul Constanța, municipiul Constanța, municipiul Constanța, str. Recoltei, nr. 17, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 

Despre Comprest Util


 
Potrivit Confidas.ro, Comprest Util a fost înființată în 1994 și are sediul în Constanța, pe strada Interioară 4, nr. 8, ocupându-se de fabricarea betonului. Asociat unic și administrator este Grigore Comănescu, iar Iurin Pancencu este și el administrator.
 
Grigore Comănescu figurează și în Asfalt Dobrogea, Com Util, Prefabricate Dobrogea, Somaco Construct, dar și în Unic Sancom, Dragonul de Apă (radiate) și Comprest Protect (în faliment).
 
Iurin Pancencu figurează și el în aceleași firme și, în plus, numele său se leagă și de Pan Tour Parking și Ana Panasoc, pe care le administrează.
 
La rândul său, Comprest Util este asociatul majoritar, cu 98%, al Prefabricate Dobrogea și Somaco Construct. În 2021, Comprest Util a raportat 165 de angajați, un profit în scădere la 10,22 de milioane de lei (față de cele peste 37 de milioane de lei raportate în 2020), și o cifră de afaceri ce a scăzut la 69,31 de milioane de lei, față de peste 89 de milioane de lei din 2020.

 
Conform sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Comprest Util SRL a încheiat 139 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 33.089.215,40 de lei, printre partenerii publici ai firmei regăsindu-se Academia Navală, ABADL, CN APM Constanța SA și diferite comune din județul Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Comprest Util și Asfalt Dobrogea, contracte de peste o sută de mii de euro cu Administrația Porturilor Maritime

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii