Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:50 08 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de opt etaje, vizavi de Centrul de Scafandri Consultare cu privire la investiţia societăţii Dakonis Imobiliar

ro

08 Nov, 2019 00:00 1512 Marime text

Primăria Municipiului Constanţa a demarat consultarea publicului asupra Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat pe bulevardul 1 Mai nr. 44. Beneficiarii PUZ-ului sunt Nedelcu Ilyus-Edward şi Adina Lucia, pentru investitor Dakonis Imobiliar SRL. „Detalierea reglementarilor urbanistice aprobate“ - se arată în argumenaterea PUZ-ului.


Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei Constanţa, bd. Tomis nr. 51, Serviciul strategii şi planificare urbană, în perioada 06.11.2019-21.11.2019, între orele 08.00 şi 16.00. Serviciul Strategii şi Planificare Urbană va colecta şi va transmite proiectantului/ beneficiarului eventualele opinii şi observaţii formulate. La rândul său, beneficiarul/elaboratorul va argumenta (ne)preluarea opiniilor, observaţiilor formulate până pe data de 22.11.2019 - 02.12.2019.


Amplasamentul studiat prin PID - parcela IE 246075 - este proprietatea privată a beneficiarului lyzus Edward Nedelcu şi a Adinei Lucia Nedelcu, investitor fiind Dakonis Imobiliar SRL, conform contractului de asociere în participaţiune 1563/10.07.2017.


Investitorul va ridica pe bulevardul 1 Mai nr. 44, lângă Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 42, vizavi de Centrul de Scafandri, un imobil locuinţe colective P+8 etaj. Primăria Constanţa a emis, în acest sens, certificatul de urbanism nr. 2413 din data de 25.06.2018. La etajele 1-8 se propune amenajarea apartamentelor cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de până la 100 mp. În cele două niveluri de subsol vor fi amenajate parcări, spaţii tehnice şi un adăpost de apărare civilă. La parter vor exista un spaţiu comercial cu acces separat din stradă, spaţii tehnice, spaţii de colectare a gunoiului menajer. Spaţiile verzi se vor amenaja atât la nivelul terenului, cât şi pe terasa circulabilă peste etajul 8. Accesul pietonal şi accesul auto se vor realiza din bulevardul 1 Mai.Pentru amplasamentul studiat, regimul de construire va fi izolat, noua clădire se va retrage de la toate limitele de proprietate, cu respectarea următoarelor reglementări: regim de înălţime propus - 2S+P+8E, înălţimea maximă admisă la atic exprimată în metri şi număr de niveluri este înălţimea maximă admisă în planul faţadei, pe mijlocul acesteia, şi se măsoară de la cota terenului amenajat până la aticul ultimului nivel (parapetul terasei) - 32 metri; înălţimea maximă admisă a construcţiilor exprimată în metri se măsoară de la cota terenului amenajat până la punctul cel mai înalt al construcţiei - 35 de metri, POT propus - 45%, CUT aprobat, menţinut - 3,6 %.


Pe amplasament există o construcţie propusă pentru demolare, cu regim de înălţime parter, pentru care a fost emisă autorizaţia de desfiinţare nr. 10 din 19.02.2018. Suprafaţa terenului este de 992 mp, având următorii vecini: la est - bulevardul 1 Mai, la sud - Grădiniţa nr. 42, la vest - Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, la nord - domeniu privat.
 

Dakonis Imobiliar SRL, în datele Registrului ComerţuluiSocietatea înfiinţată în anul 2011 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 4.000 de lei, integral vărsat, este compus din 400 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Adam Paşata, cu 95% din capitalul social, şi Cociu Paşata, cu 5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Cociu Paşata.


În anul fiscal 2104, Dakonis Imobiliar SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei. În anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.882 lei.


Citeşte şi:

Dakonis Imobiliar a solicitat acord pentru consultarea publică a PUD-ului privind un imobil pe bulevardul 1 Mai Constanţa (document)

Cum va arăta blocul de opt etaje ridicat de Dakonis Imobiliar SRL lângă grădiniţa nr. 42 din Constanţa, vizavi de Centrul de Scafandri (document)

Imobilul de opt etaje pe care Dakonis Imobiliar SRL îl va ridica lângă Centrul de Scafandri din Constanţa, în atenţia Comisiei tehnice de urbanism (galerie foto)

Dakonis Imobiliar SRL a solicitat certificat de urbanism Bloc de opt etaje lângă Liceul „C.A. Rosetti“ şi Grădiniţa 42, vizavi de Centrul de Scafandri (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii