Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:37 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de 10 etaje în Mamaia. Cine este investitorul

ro

20 May, 2022 00:00 1197 Marime text
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de societatea Litoral Sun Tour SRL.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil locuinte colective D+P+10E, imprejmuire teren si organizare de santier ”,  propus a fi amplasat în orașul Năvodari, b-dul. Mamaia Nord, str. 70, zona Mamaia Nord, județul Constanța.
   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului.
   
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Blocul de 7 etaje din Mamaia
 
În decembrie 2020, aceeași firmă depunea un alt proiect la APM Constanța. Este vorba de proiectul „Construire hotel D+P+5-6E RETRAS+7 E RETRAS, piscine exterioare, amenajări terase, parcări, împrejmuire teren și organizare de șantier”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D10 nr. 1, parcela 1/1/2/2/2/1/1/1/1/1/1/1/1/1/4, județul Constanța. Titular al proiectului imobiliar este societatea Litoral Sun Tour SRL, prin Pocora Elena, cu sediul în Năvodari.
 
Despre Litoral Sun Tour SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în Năvodari, Mamaia Nord. Asociați în firmă sunt Elena Pocora și Cornel Florin Pocora, fiecare cu câte 50% din capitalul social al firmei. Elena Pocora este administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat 6 salariați, la o cifră de afaceri de 2.856.229 lei, cu un profit de 1.447.802 lei.

 
Conform Confidas.ro, Cornel Florin Pocora mai este asociat în Agroseven SRL, Complex Sunrise Mamai Nord SRL și PG Delta Electron SRL. Elena Pocora apare în firmele Beach Rezidence SRL, Lotus Lavapies SRL, PG Delta Electron SRL, Producții Pavele Sibioara SRL.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Litoral Sun Tour va investi într-un imobil de șase etaje în Mamaia Nord
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii