Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire pentru construirea unei terase acoperite la Pavilionul Expozițional Constanța

ro

28 Jan, 2024 13:05 846 Marime text

Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Consiliul Județean Constanța, care vizează o investiție la Pavilionul Expozițional de pe bulevardul Mamaia nr. 331A.
 
Este vorba de o terasă acoperită, cu închideri perimetrale glosante, în vecinătatea spațiului comercial existent în Pavilionul Expozițional Constanța. Documentația la care facem referire este AC 58 din data de 26 ianuarie 2024 și este valabilă 24 de luni.
 
Pavilionul Expozitional Constanta are sediul in municipiul Constanta, bulevardul Mamaia nr.331A si este un imobil aflat in domeniul public al Judetului Constanta, in administrarea Consiliului Judetean Constanta si operarea Biroului Pavilion Expozitional, Directia Generala Administrare Domeniul Public si Privat - Autoritatea Judeteana de Transport.
 
In prezent, in incinta imobilului isi desfasoara activitatea si Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului.

 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:


 CJC organizează o achiziție directă care vizează lucrări la Pavilionul Expozițional din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii