Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Proprietarilor da statul in judecata

ro

19 Jan, 2009 17:19 1548 Marime text

Asociatia Proprietarilor ataca decizia potrivit careia fostii proprietari de case nationalizate nu mai pot primi proprietatile in natura. "Constitutia este flagrant incalcata", au aratat acestia in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele asociatiei, Julieta Ghica, a declarat ca, in urma unor cercetari facute alaturi de fosti proprietari, s-a descoperit ca legea acopera "o conspiratie internationala, o mare afacere imobiliara".
"O organizatie activeaza in Romania si in alte state fost-comuniste in scopul de a acumula proprietati masive." Proprietarul acestei organizatii ar fi, dupa Julieta Ghica, un avocat grec cu importante afaceri in zona imobiliara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PARSOR 29 Jan, 2009 11:10 Decizia 33/2008 de la ICCJ depinde de semnaturile unor judecatori ai ICCJ. Demersul in vederea RIL legea 10 este inaintat de Procurorul Romaniei si cu toate acestea pentru cativa judecatori din cadrul ICCJ nu se poate aplica ducand astfel la practici NEUNITARE in justitie. Acesti judecatori clar au cu totul alte interese nici decum o desfasurare unitara a deciziilor in cazul celor in speta - imobile de locuit
  • OLGA 20 Jan, 2009 09:31 ACESTIA SANT ASOCIATIA PROPRIETARILOR PE LEGEA 112/1995 NU AU APARTAMENTE DE 360M CA CEL DIN MIHAILEANU ,SANT CU WC COMUN AMARATI SI CU BAIA IN CAMARA . NE MERITAM SOARTA .ASA S-A VOTAT . ASA PRESEDINTE ASA PRIMAR . HUOO...