Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AS 94 SRL, din Jupiter, va construi o piscină. Printre acționari, cunoscutul om de afaceri Ion Dușu

ro

19 Nov, 2021 00:00 2044 Marime text
  • AS 94 SRL a primită girul APM Constanța pentru un proiect
  • Este vorba de realizarea unei piscine la sediul din Jupiter
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății AS 94 SRL.  
 
Este vorba de proiectul „Realizare piscină, foișoare, amenajare plajă, piscină și zid de sprijin” cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent P.U.G”,  propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, stațiunea Jupiter, str. Gala Galaction, nr. 26, judetul Constanta.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului AS 94 S.R.L. prin reprezentant Popa Claudiu Valentin.
 

Despre AS 94 SRL                                   

 
Societatea a fost înființată în anul 1994, cu sediul social în localitatea Jupiter, municipiul Mangalia, pe strada Gala Galaction, la Hotel Cometa. Asociați în firmă sunt Tănase Barde, cu 33,33%, Ion Dușu, cu 33,34% și Dumitru Mâcă, cu 33,33%. Toți trei au și funcția de administrator ai societății. În 2020, firma a raportat 25 de salariați, la o cifră de afaceri de 4.518.316 lei, cu un profit de 1.469.774 lei.
 
Conform confidas.ro, Tănase Barde mai este asociat în firmele Andremona Company SRL, Corina Estival SRL și Tornasic SRL, Ion Dușu mai este acționar la Casa de Expediții Phoenix SRL, la Celco SA, CIna SA, Complex Condor SA, Dgnromag SRL, Logistic Park SA, Socep SA, cât și asociat la Romteh SRL și administrator la Sulina Estival 2002 SA. Dumitru Mâcă este asociat la Pacific Prod SRL. 
 
 
Citește și:

Firma familiei Dușu și-a deschis un alt punct de lucru la Constanța. Cu ce se va ocupa


Omul de afaceri Ion Dușu face demersuri pentru modernizarea Hotelului Sulina din Neptun

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii