Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:46 23 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Lake Residence a depus la APM un memoriu pentru construcţia unui bloc în Mamaia Nord (document)

ro

06 Dec, 2018 00:00 681 Marime text
ANM Lake Residence SRL prin Constantin Ciote a depus un memoriu de prezentare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru construcţia unui imobil de locuinţe colective cu regim de înălţime P+4E în zona Mamaia Nord.
Astfel, conform documentului, în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, pe aleea D30 colţ cu Promenada urmează să se ridice un imobil. Amplasamentul se va poziţiona pe un teren în suprafaţă totală de 1.000 mp, aflat în proprietatea beneficiarului. Certificatul de urbanism a fost emis de către Primăria oraşului Năvodari la data de 17.07.2018. În prezent, terenul propus pentru realizarea investiţiei este liber de construcţii.
Suprafaţa de spaţii verzi propuse este de 339 mp, care vor fi distribuite astfel: 193 mp spaţiu verde la sol, 74 mp jardiniere la balcoane şi 72 mp arbuşti la parter.
Reamintim că ANM Lake Residence SRL a solicitat de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru edificarea unui imobil de patru etaje în zona Mamaia Nord luna trecută.
 
Este vorba despre proiectul „Construire imobil, locuinţe colective P+4 etaje, cu spaţii comerciale la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amenajat în Năvodari, zona Mamaia Nord, parcela A 158/5, trup 6 D, lot 1/3/2/2, număr cadastral 117377. Cei care doresc să obţină informaţii despre aceste proiect se pot adresa la sediul ABADL sau la solicitantul avizului de gospodărire a apelor.

ANM Lake Residence SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Societatea este controlată de Ioana Tulică şi Constantin Ciote, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2017, societatea cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.750 de lei.
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus la APM Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii