Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2022 pe pierdere Firma Marmo Glass SRL din Constanța vinde un teren la Murfatlar pentru peste 2 milioane lei

ro

18 Jun, 2023 11:43 1234 Marime text
foto: pexels Marmo Glass SRL scoate la vânzare un teren de 3,5 hectare la Murfatlar, cerând pe el suma de 2,35 milioane de lei.
 
Conform oferteri de vânzare teren, categoria de folosință a bunului scos la vânzare este de „curți construcții”. Societatea care scoate la vânzare terenul a avut pierdere pe ultimul an fiscal declarat și se ocupă de importuri de bunuri diverse din țări mai mult sau mai puțin îndepărtate.
 
 
Conform platformei Termene.ro, Marmo Glass SRL a fost înființată în anul 2003 și conform raportării pe anul 2022, au fost declarați 31 de salariați, la o cifră de afaceri de 4,8 milioane lei, cu o pierdere de 780.537 lei. Obiectivul principal de activitate constă în „Tăierea, fasonarea și finisarea pietrei”.
 
Sediul social este în Constanța, pe șoseaua Industrială nr. 12A, județul Constanța. În 2015, firma avea sediul social în Pașcani, județul Iași, iar în aprilei 2021 s-a decis mutarea sediului la malul mării. Firma are un punct de lucru la Beidaud, județul Tulcea.
 
Asociați în firmă sunt Daniel Baiceanu – 80% și Vasile Baiceanu – 20%. Cel din urmă este și administrator al companiei. Daniel Baiceanu mai este asociat în Sabimar SRL, alături de Vasile Baiceanu. Daniel Baiceanu mai este asociat unic în Maal International SRL, iar Vasile Baiceanu este asociat unic în DDM Stone Project SRL.
 
Conform sursei Termene.ro, societate Marmo Glass SRL se ocupă de importuri din Bulgaria, China, Egipt, Grecia, Italia, India, Ungaria sau Turcia. Ca obiecte aduse în România enumerăm următoarele:
  •  Articole din piatră, ipsos, ciment, azbest, mică sau din materiale similare, produse ceramice, sticlă sau articole din sticlă
  • Mașini și aparate, echipamente electrice și părți ale acestora, aparatură de înregistrat sau reprodus sunetul, aparate de înregistrat sau de reprodus imagini și sunet de televiziune și părți ale acestor aparate
  • Materiale plastice și articole din material plastic, cauciuc și articole din cauciuc
  • Metale comune și articole din metale comune
  • Mijloace de transport și echipamente auxiliare
  • Produse minerale
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

UAT comuna Valu lui Traian vinde 31 loturi de teren. Unde sunt situate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii