Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handmade by Carmen Petrișor Cum purtam colierele statement in vestimentatia casual?

ro

18 Jan, 2015 09:38 2330 Marime text


Colierele statement sunt motorul unei accesorizari moderne. Statutul lor declarativ sfideaza volumetria si proportiile.Confera un limbaj propriu outfit-ului tau optand pentru o astfel de piesa excentrica de accesorizare.

Opulenta si supradimensionarea le confera colierelor statement un grad de pretiozitate care le transforma in accesorii greu de abordat in vestimentatia casual. Pentru ca partea superioara a outfit-ului este pusa in valoare de colierele statement, este indicat sa optezi pentru un top simplu, intr-o culoare neutra, sau un T-shirt, croiul basic al acestuia fiind ideal pentru o accesorizare mai indrazneata.
O alta varianta de abordare a colierului statement, pe timp de zi, o reprezinta rochiile office, de lungime midi si cu decolteu clasic, in V.

Un colier statement nu este purtat numai la baza gatului. Acesta poate depasi  cu mult linia decolteului, asa ca poti opta pentru un decolteu la baza gatului, dar si decolteuri mai pretentioase.
Rochia maxi se impune drept alegerea fireasca pentru evenimentele importante si extravagante ale sezonului. Pentru un look de vedeta, accesorizeaza o rochie maxi cu un colier statement.
Proportia dicteaza unitatea outfit-ului, de aceea este indicat sa optezi pentru rochii maxi cu un croi uniform, fluid, care imbraca silueta fara alte artificii de drapaj.

Cateva modele de coliere statement

Colier Primula- realizat dintr-un mix de materiale pretioase precum:matasea naturala,voal,satin,dantela.


Colier Bolero-ralizat dintr-un mix de materiale precum:lana naturala,dantela si coral rosu.



Colier Primavara--realizat din lana,matase,dantela si pietre semipretioase.



Contact: cpetrisor155@yahoo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii