Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:21 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini spectaculoase la Constanța. Două vagoane cisternă s-au răsturnat în zona podului IPMC (fotoreportaj)

ro

18 Mar, 2018 21:18 1285 Marime text
Un accident deosebit de grav a avut loc astăzi la Constanța, în zona podului IPMC. Două vagoane cisternă aflate în compunerea unui tren de marfă au deraiat, iar bucăți din suspensii au fost împrăștiate inclusiv pe bulevardul IC Brătianu, traversat de Podul IPMC. 

Imaginile surprinse la fața locului la scurt timp după accident arată că puțin a mai fost până la o adevărată tragedie. 

Afectată în urma accidentului a fost și structura podului IPMC, care a fost deteriorat pe o porțiune destul de mare. 

Pentru a împiedica producerea unor accidente rutiere a fost luată măsura închiderii circulației rutiere pe bulevardul IC Brătianu, sub podul IPMC. 

Potrivit CFR SA, în jurul orei 12.05, două vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului privat TEHNOTRANS, au deraiat la intrare în staţia Constanţa Mărfuri, staţie aflată pe secţia neinteroperabilă Palas - Cap Midia, care este administrata de gestionarul privat de infrastructura GFR.
 
Pe secţia Palas - Cap Midia nu circulă trenuri de călători, astfel că nu a fost afectată circulația trenurilro de călători. 
 
De asemenea, CFR SA, face precizarea că administratorul infrastructurii feroviare publice, va asigura suportul tehnic necesar operaţiunilor de intervenţie, cu utilaj de mare tonaj pentru ridicarea şi repunerea pe şină a celor două vagoane. Vagoanele deraiate erau goale.

Citește și: 

Alertă! Pericol de explozie la Constanţa! Un tren cu vagoane cisternă a deraiat în zona podului de la IPMC! (galerie foto + video)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Valentin 19 Mar, 2018 10:28 Pe acest tronson chiar daca nu trec trenuri de persoane, sunt foarte multe case de o parte si de alta a liniilor.